Campioana României, lăudată de Danny Care, căpitanul lui Harlequins: ”Diferența nu e...

Campioana României, lăudată de Danny Care, căpitanul lui Harlequins: ”Diferența nu e așa de mare”. Ce spune despre returul cu Timișoara Saracens

0
DISTRIBUIȚI
saracens-harlequins-12
Danny Care, Harlequins

Unul dintre cei mai valoroși jucători de rugby prezenți ieri pe ”Dan Păltinișanu”, internaționalul Danny Care, a ținut să-i încurajeze pe bănățeni după primul meci direct. Căpitanul lui Harlequins, echipă cu care a triumfat în campionatul Angliei în 2012, a spus că Timișoara Saracens le-a câștigat respectul.

Deși tabela a indicat un 42-3 clar pentru englezi, oaspeții au arătat un fairplay ireproșabil, transmis și de căpitanul Care. ”Joacă și căpitanul lor”, era avertismentul lui Vali Calafeteanu înaintea partidei, cu referire la internaționalul cu 66 de selecții în puternica națională a Albionului.


”Cu siguranță nu a fost ușor, știam că va fi greu, au jucători grozavi, puternici fizic, în primele 20 de minute ne-au făcut viața grea, știam că va fi dificil și am făcut greșeli. Ne-am adapat apoi și am intrat în joc. Avem tot respectul pentru Timișoara”, a declarat Danny Care. Acesta a recunoscut că partida a devenit mai ușoară după eliminarea temporară suferită de Morrison: ”Într-adevăr am marcat câteva eseuri cât timp era în afara terenului, trebuie să concretizezi când ai ocazia, a fost un lucru mare pentru noi că nu i-am lăsat să marcheze. Suntem încântați de ce am reușit și așteptăm jocul de acasă, de pe Twickenham Stoop”.

”A fost poate un joc în care ne așteptam să venim și să ne impunem ușor, dar nu a fost așa”, a adăugat Care cu referire la startul mai puțin reușit în Banat. Acesta a încurajat campioana României, susținând că diferența de valoare nu e chiar așa de mare, precum a indicat tabela la final. ”Cred că s-a văzut de-a lungul jocului că au pus presiune, ne-au făcut să luptăm din greu, dar diferența nu e așa de mare, noi mai avem jucători rămași acasă. E frumos să vezi că rugby-ul românesc se ridică și sper ca echipe precum Timișoara să țină steagul cât mai sus și în cupele europene”, a mai spus internaționalul englez.

Sâmbăta viitoare se dispută și meciul retur din grupele Challenge Cup dintre Timișoara și Harlequins, duel în care e posibil ca gazdele să apeleze la întreaga echipă de bază. ”Va fi un meci similar ca și dificultate, vom avea mai mulți oameni disponibili, dar ne pregătim bine și sperăm să ne impunem”, a conchis Care.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.