Ionuţ Popa a izbucnit la adresa arbitrajului după meciul cu Craiova. Ce...

Ionuţ Popa a izbucnit la adresa arbitrajului după meciul cu Craiova. Ce schimbare majoră ia în calcul pentru jocul lui ACS Poli la Cluj

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa
Ionuț Popa

ACS Poli Timişoara a revenit pe ultimul loc după etapa intermediară iar tehnicianul Ionuţ Popa nu a trecut uşor peste eşecul din Bănie. Acesta acuză greşelile arbitrilor din ultimele meciuri şi cere ca clubul să facă un memoriu oficial. În altă ordine de idei pe bănăţeni îi aşteaptă o nouă partidă dificilă „afară”, pe terenul lui CFR Cluj.

”La primul gol a fost ofsaid. A spus și Crăciunescu… Al doilea gol a fost precedat de o fază la care a fost fault pentru noi… Bocșan are toată tibia spartă”, a spus Ionuţ Popa azi. ”Eu am rugat președintele clubului să facem memoriu legat de maniera în care am fost arbitrați. În cinci jocuri am fost dezavantajați clar… Nu suntem fraieei. Sunt cinci jocuri, vom veni cu secvențe. Jocul de la Botoșani, Voluntari, Tg. Jiu, …în care ne-au privat de un rezultat mai bun.


Nu vreau să fiu luat de prost. Să mi se spună: noi suntem niște fraieri că vrem să jucăm fotbal”, a adăugat Popa.

Tehnicianul lui ACS Poli a mai subliniat că ”finanțatorul clubului din Craiova a făcut un scandal în tur de zici că a vrut să dea foc la țară…. Acum nu mai apare în presă … Noi nu vrem să facem un război, civilizat. Nu am nimic cu nimeni, facem totul legal. Dar văd că cei care au gura mare au parte de arbitraj bun”. Întrebat dacă Adrian Neaga nu se preocupă la TV de a fi „vocea” timişorenilor, Popa specificat că: ”Eu vorbesc din punctul meu de vedere… îmi apăr echipa”

Absenţe care pot schimba sistemul cu CFR Cluj

Luni, 5 decembrie, de la ora 18.00, ACS Poli are meci pe terenul echipei care a strâns cele mai multe puncte pe teren, CFR Cluj, învîngătoare ieri la Giurgiu. ”I-am văzut în două jocuri. Inexplicabil cum au jucat cu Pandurii și cu Astra au avut altă față. Cu excepția lui Păun… Portarul Vâtcă la primul meci, în rest au fost aceiași jucători. E o echipă care joacă bine pe contraatac, au jucători rapizi. E periculoasă pe fazele fixe. E paradoxal cum aduc jucători, au pierdut patru și au adus alții în loc”, a declarat Ionuţ Popa.

Tehnicianul lui ACS Poli nu se poate baza la pe „Dr. Constantin Rădulescu” pe Llorente – suspendat, Cânu, Bocşan şi Novak, accidentaţi. Ultimul ratează toată luna decembrie. În timp ce Marius Croitoru e cu semnul întrebării. ”Aștept să apară și alți jucători în lot, dintre cei reveniţi din accidentări. Poparadu sau chiar Vădrariu, pot fi posibili titulari, poate voi schimba sistemul de joc. Mai sunt cinci jocuri, patru în deplasare. În ultimele etape nu mi-a plăcut cum a jucat Drăghici. A fost și revenirea lui Pedro…”, a conchis Popa. Acesta ia în considerare inclusiv un sistem 3-4-3 date fiind absenţele din defensivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.