Concert aniversar pentru timişorenii de la Sebastian Spanache Trio, cu intrarea liberă....

Concert aniversar pentru timişorenii de la Sebastian Spanache Trio, cu intrarea liberă. Vezi când are loc

0
DISTRIBUIȚI
Concertul aniversar al trupei Sebastian Spanache Trio va avea loc a cafeneaua D’arc,
Concertul aniversar al trupei Sebastian Spanache Trio va avea loc a cafeneaua D’arc. Foto: Mihai Surdea

În iarna anului 2011, avea loc primul concert oficial Sebastian Spanache Trio, mai exact, în data de 17 decembrie, în sala de spectacole a Colegiului Național de Artă „Ion Vidu”. De atunci au trecut cinci ani plini de evenimente pentru trio-ul timișorean.


Lansări de albume sau DVD, mulți kilometri parcurși, peste 80 de concerte, premii câștigate și multe altele.

Concertul aniversar al trupei va avea loc miercuri, 7 decembrie, la cafeneaua D’arc, de la ora 20.00, intrarea fiind liberă. Acest eveniment aniversar este și un concert – preview a ceea ce va fi noul material discografic semnat SS3. Artiștii vor prezenta piese de pe următorul album, „The Furnace”, care prezintă o suită în cinci părți și va fi lansat în 2017, dar și cele mai cunoscute lucrări de pe cele două albume, „Humanized” şi „A Pasha’s Abstinence”.

„Ce înseamnă aceşti cinci ani, foarte pe scurt? Aproximativ 40.000 km parcurși (circumferința pământului la ecuator), 81 de concerte, două albume și un DVD“, spun membrii trupei. Sebastian Spanache și Radu Pieloiu sunt premianții premiilor Timișoara Jazz Awards, oferite în cadrul Timișoara Jazz Festival, eveniment organizat de Fundația Culturală Jazz Banat, primind trofeul pentru ‘Pianistul Anului’, respectiv ‘Bateristul Anului’. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală NABU, în parteneriat cu Made in TM, Soundcreation și Cafeneaua D’arc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.