Cum a schimbat președintele Iohannis tradiția la numirea lui Sorin Grindeanu ca...

Cum a schimbat președintele Iohannis tradiția la numirea lui Sorin Grindeanu ca prim-ministru

1
DISTRIBUIȚI

Președintele Klaus Iohannis a semnat astăzi decretul prin care președintele CJ Timiș, Sorin Grindeanu, devine primul ministru al României.


Dacă în majoritatea cazurilor de până acum, în ultimele decenii, numirea era anunțată în direct, de la Cotroceni, iar noul prim-ministru era de față pentru a spune câteva cuvinte, de această dată numirea a fost anunțată scurt, printr-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 30 decembrie, decretul privind desemnarea domnului Sorin Mihai Grindeanu în calitate de candidat la funcția de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului și listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constituția României, republicată”, spune comunicatul Administrației Prezidențiale.

Foto: Adrian Pîclișan (arhivă)

1 COMENTARIU

  1. Sa-i fie rusine!! Oricit de ocupat ar fi fost,indiferent cu ce probleme este un sef de stat si asa cum exista niste reguli protocolare,tot asa are obligatia sa iasa public fata de cei care l-au ales si sa explice actiunile pe care le face.Lipsa de transparenta,limbajul stereotip-robotic,raceala din trasaturile fetei, tradeaza o personalitate dusmanoasa si rea care pune ambitiile lui chiar daca sunt absurde, mai presus de interesele romanilor.Este aservit unor interese care nu se intersecteaza sub nici o forma cu interesele poporului si statului roman.Pentru sanatate,educatie,investitii care sa creeze locuri de munca nu se gasesc bani dar pentru luxul de la resedinta lui si de la Cotroceni,pentru pensii speciale si multe altele care nu reprezinta o prioritate sunt bani.Ii este teama ca noul guvern va demonstra ca si bunastarea romanilor de conditie mai modesta si medie poate fi implinita si se gasesc bani si ca promisiunile asumate pot fi si onorate.Am fost liberal convins dar asta inseamna ca trebuie recunoscute meritele celor care le au, pentru ca trebuie sa fim corecti si cu noi si cu ceilalti!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.