DictatoRobu, undă verde pentru demisie

DictatoRobu, undă verde pentru demisie

2
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

DictatoRobu a reușit o performanță unică în istoria post-decembristă a politicii – PSD pe primul loc la alegerile parlamentare din Timișoara, având un avans de aproape trei procente. Timișoara este locul unde, înainte, social-democrații nu visau, nici măcar la beție, să fie pe primul loc. Nu vorbim de județ, unde lucrurile s-au schimbat clar încă de la locale, PSD luând fața PNL, lucru recunoscut de Alina Gorghiu și negat cu o încăpățânare demnă de cauze mai bune de el, primarul, șef de filială județeană, care le știe pe toate.

Nicolae Robu a pierdut alegerile în orașul în care este primar și unde se laudă că are o rată de încredere de 76%.


A decontat acum aroganța și bădărănia față de toți cei care nu-i ridică osanale, lipsa de organizare și de viziune politică. Desigur că alții sunt de vină – electoratul care nu a ieșit la vot, Alina Gorghiu că a candidat în Timiș, Marilen Pirtea că a fost prins cu plagiatele-n fapt, Alin Popoviciu care i-a trădat încrederea, primarii rebeli care au vrut să se răzbune, numai el nu.

DictatoRobu este tot mai singur și s-a văzut asta la anunțarea rezultatelor exit-poll-urilor. În curând, va rămâne doar cu garda sa pretoriană de purtători de self-stick-uri și lăudători de profesie pentru că ceilalți vor fi ocupați să se repoziționeze în tabără câștigătoare din lupta internă, care va începe pentru preluarea filialei PNL Timiș. Pierderea pe linie a alegerilor de la Timișoara până-n ultima comună din județ îi asigura DictatoRobului prima undă verde sigură – cea spre demisie.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.