Elevii şi profesorii cu rezultate excepţionale, premiaţi de Primăria Timişoara cu diplome...

Elevii şi profesorii cu rezultate excepţionale, premiaţi de Primăria Timişoara cu diplome şi cărţi, de CJT cu peste 200.000 de lei

0
DISTRIBUIȚI

elevi-premiati-2016-costi-duma

Consiliul judeţean şi Primăria Timişoara au premiat astăzi elevii şi profesorii care au obţinut rezultate de excepţie în domeniile lor. Cele două ceremonii au avut loc separat.

Astfel, CJ Timiş a organizat evenimentul intitulat Pro Juventute, în semn de recunoaştere a rezultatelor deosebite ale elevilor și profesorilor acestora în diferite domenii de învăţământ.


Festivitatea a avut două secțiuni, prima dedicată obținerii de rezultate excepţionale la olimpiade şi concursuri internaţionale, iar cea de-a doua, la olimpiade și concursuri naţionale. În cadrul manifestării Pro Juventute 2016 au fost premiaţi 65 de elevi şi 60 de profesori, cu plachete, diplome și sume de bani, bugetul total alocat pentru elevi fiind de 124.100 lei, iar pentru profesori – de 106.525 lei.

Festivitatea primăriei a avut loc în sala de concerte a Filarmonicii „Banatul” din Timișoara, unde elevii claselor V-XII, care au obținut media 10 la învățătură în anul şcolar 2015-2016 au primit premii şi diplome. Festivitatea a fost deschisă de primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care a felicitat copiii şi profesorii pentru performanţele obţinute şi le-a spus că fac cinste oraşului lor. Premiile au fost împărţite de viceprimarul Dan Diaconu a înmânat diplome şi cărţi.

Foto: Constantin Duma

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.