Google vrea să trimită studenți din Timișoara într-o excursie la New York....

Google vrea să trimită studenți din Timișoara într-o excursie la New York. Ce trebuie să facă cei interesați

0
DISTRIBUIȚI
new york
Studenții timișoreni pot câștiga o excursie la New York.

În condițiile în care România este pe ultimul loc în Uniunea Europeană în domeniul competențelor digitale, Google a inițiat, în acest an, o colecție de cursuri în acest domeniu care sunt oferite gratuit studenților.

Proiectul se numește “Atelierul Digital” și are ca scop formarea competențelor antreprenoriale, digitale și de marketing ale celor interesați.


Potrivit inițiatorilor platformei, la finalizarea cu succes a evaluării, tinerii dobândesc și o certificare Google, recunoscută de IAB Europe. De asemenea, în funcție de rezultatele implementării proiectului, zece universități din România vor primi zece ateliere digitale complet.

În plus, studenții care obțin certificarea Google pot câștiga una dintre cele trei călătorii educaționale la New York.

“Vă aducem la cunoștință faptul că a fost prelungită perioada de desfășurare a competiției naționale „Ateliere Digitale”, prin extinderea acesteia până la data de 23 decembrie 2016, ora 23:59. Această modificare implică și o nouă perioadă de auditare și validare a câștigătorilor. Fiecare modul încheiat ne crește șansele de câștig”, transmit reprezentanții Universității Politehnica din Timișoara.

Mai multe informații cu privire la regulamentul competiției naționale “Ateliere Digitale” sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.