Gorghiu, apel ca timișenii să iasă la vot: „Dacă duminică va decide...

Gorghiu, apel ca timișenii să iasă la vot: „Dacă duminică va decide Teleormanul, nu e greu de ghicit spre ce model s-ar îndrepta România în ultimii ani”

4
DISTRIBUIȚI

alina-gorghiu_foto_pressalert

Alina Gorghiu, liderul PNL, şi candidat al filialei Timiş pentru Senat îi îndeamnă pe timișeni să iasă în număr cât mai mare la vot. Aceasta susține că PNL vine nu doar cu oameni calificați și cu promisiunea că românii vor fi respectați, „În primul rând vor obţine un guvern liberal cu Dacian Cioloș prim-ministru. Este cea mai bună formulă pentru următorii patru ani și este și formula care asigură concomitent competență și corectitudine, o formulă care ar duce România înainte de din toate punctele de vedere.


În al doilea rând pentru că PNL va reduce puternic fiscalitatea. Cunoașteți foarte bine propunerile noastre contribuții sociale de 16% pentru angajat și pentru angajator, TVA scăzut a 16%, impozit zero pe pensii”, a declarat liderul PNL.

Aceasta a îndemnat alegătorii să nu voteze PSD, atrăgând atenţia că dacă social-democraţii câştigă alegerile, Liviu Dragnea va ajunge premier.

„Este important ca românii să știe că vor obține taxe mai mari dacă PSD va guverna. Majorirările anunțate explicit precum impozitul explicit pe salarii poate merge până la 35%, ţinând cont de istoria guvernului Ponta care a mărit 30 sau 40 de taxe. Românii vor avea parte de sfidare și de umilire permanente. Vă aduc aminte că PSD a promis că va menține toate privilegiile, pensiile speciale, privilegiile în fața justiției și cred că genul acesta de privilegii ar trebui să fie un argument să te gândești dacă votezi sau nu acest partid. Îmi doresc foarte mult ca Timișul să decidă pentru România. Până acum a decis Teleormanul, a decis Gorjul, a decis Vrancea, au decis județele aflate în topul prezenței naționale la vot în fiecare tur de alegeri. De ce să nu fi venit vremea în care Timișul sau Clujul sau Sibiul să decidă pentru România. Putem să facem acest lucru printr-o prezență mare la vot. Cred că e important ca Timișul să decidă pentru România printr-o prezență mai mare la vot, pentru că atunci România ar începe să arate mai mult la Timișul. Dacă duminică va decide Teleormanul, nu e greu de ghicit spre ce model s-ar îndrepta România în ultimii ani”, a spus Gorghiu.

4 COMENTARII

  1. Nu uitati ca si Traian Basescu a avut timp de 2 mandate tot cea mai distinsa femeie din politica romaneasca,pe Elena Udrea,si uite ce a ajuns. Eu ii prevad acelasi viitor si doamnei Alina Gorghiu .

  2. Da, e posibil ca dl Iohannis sa ne fi pacalit in 2014. Speram insa, sa fie si ultima oara. Exista o expresie plastic in limba engleza care se potriveste acestei situatii: “Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me”.(“M-ai prostit odata, rusine tie. M-ai prostit a doua oara, rusine mie”) Ei bine, deci, sa avem discernamant. Cine are urechi de auzit sa auda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.