Incendiu devastator la Timișoara, o vulcanizare a fost făcută scrum. De la...

Incendiu devastator la Timișoara, o vulcanizare a fost făcută scrum. De la ce a pornit focul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1137223675">

15409822_1370161213050992_65023619_o

Panică joi în această dimineaţă pe strada Căpitan Dan din Timişoara. O vulcanizare s-a făcut scrum, iar proprietarii au scăpat ca prin minune.

Proprietarul vulcanizării dormea în biroul său, în vulcanizare când, la un moment dat, un vecin i-a bătut în geam că iese fum, din garaj. În doar câteva momente, vulcanizarea a fost cuprinsă de flăcări imense şi s-a făcut scrum.

Disperaţi, proprietarul şi soţia sa au sunat la 112, iar la faţa locului au sosit imediat două autospeciale de la pompieri. Aceştia au reuşit să stingă vâlvătaia înainte ca aceasta să se extindă la acoperişul casei vecine.

Proprietarii au reuşit să salveze câteva cauciucuri, însă în rest totul a ars. Din primele informaţii, se pare că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la unul dintre utilaje. Patronul susţine însă că toate utilajele erau noi şi cu garanţie.

Acesta a inhalat fum, însă nu a necesitat îngrijiri medicale, deşi la faţa locului a sosit şi un echipaj SMURD. Strada Căpitan Dan şi o parte din strada Bogdăneştilor au fost blocate pe perioada intervenţiei pompierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.