INEDIT Un astronaut răspunde întrebărilor profesorilor români în direct de pe Stația...

INEDIT Un astronaut răspunde întrebărilor profesorilor români în direct de pe Stația Spațială Internațională. Vezi ce acțiune are loc la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
statia spatiala internationala
Un astronaut răspunde întrebărilor profesorilor în direct de pe Stația Spațială Internațională.

La Timișoara este organizat un eveniment cu totul special. Astfel, un astronaut va răspunde întrebărilor profesorilor curioși chiar de la bordul Stației Spațiale Internaționale (ISS), în care se află în prezent.


Acest lucru va fi posibil prin intermediul unei conexiuni video în direct de pe ISS.

Astronautul se află la prima misiune în spațiu

Acțiunea are loc în data de 24 ianuarie 2017, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara și este inițiată de Agenția Spațială Română. Potrivit organizatorilor, va răspunde întrebărilor profesorilor români din învățământul preuniversitar Thomas Pesquet, astronautul Agenției Spațiale Europene. În prezent, Pesquet se află la bordul Stației Spațiale Internaționale, fiind prima sa misiune spațială, denumită Proxima, ce are ca obiectiv educațional promovarea conceptului “Spațiul în viața de zi cu zi”.

Profesorii interesați să participe la eveniment au avut timp până în această săptămână să propună o întrebare pe tema „Spațiul în viața de zi cu zi”. Din totalul întrebărilor primite, au fost selectate cele mai bune zece, iar profesorii care le-au adresat vor fi invitați să participe la întâlnirea cu Thomas Pesquet. Astronautul va oferi răspunsuri la întrebările profesorilor în cadrul unei conexiuni video în direct de pe ISS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.