Ionuț Popa, binedispus după victoria cu ASA: ”Eu am scris pe tricouri”....

Ionuț Popa, binedispus după victoria cu ASA: ”Eu am scris pe tricouri”. Cum și-a motivat jucătorii înainte de sărbători

0
DISTRIBUIȚI
acs-poli-steaua-11
Ionuț Popa. Foto: Adrian Pîclișan

ACS Poli s-a impus la Târgu Mureș cu 4-2 în prima manșă din semifinalele Cupei Ligii după un meci cu multe evenimente ce țin și de partea extra-fotbalistică. Antrenorul Ionuț Popa a spus la final că le-a promis jucătorilor două zile în plus de vacanță pentru o victorie cu ASA. De asemenea tehnicianul timișorenilor a ținut să înțepe gazdele pentru problema echipamentului.

”Îi felicit pe jucătorii noștri.


Au avut un meci greu. Am făcut un mic pas spre acest eveniment, dar oarecum mă supără că jucătorii noștri au ratat enorm de mult. La un moment dat se putea încheia la egalitate. Le-am promis că dacă bat le amân cu două zile începerea pregătirii. Deci va începe în 6, nu în 4, că pe 7 e Sfântul Ionuț”, a declarat Ionuț Popa pentru Digi Sport.

Întrebat de tricourile albe scrise cu markerul în care au evoluat elevii săi, Popa a dezvăluit că el a fost ”artistul” și că situația putea fi evitată dacă gazdele nu susțineau că au un singur echipament de joc disponibil. ”Eu le-am scris, jucătorii m-au felicitat, au spus că am scris frumos. E greu să joci… Noi aveam două rânduri. Le promit gazdelor că dacă sunt cuminți vorbesc cu Moș Crăciun să le aducă și lor încă un rând”, a adăugat Popa.

Terenul de joc a fost și el un ”actor” important pe ”Trans-Sil”, Poparadu s-a accidentat din cauza condițiilor. ”Nu mai avem ce comenta, respectăm și televiziunea și Liga Profesionistă, ne-am chinuit, dar a ieșit bine… Arbitrul a spus că dacă îngheață și terenul devine tare s-ar putea să întrerupă jocul. Dar jucătorii nu au vrut, și Croitoru și Mureșan au vrut să continuăm”, a precizat tehnicianul cu referire la întreruperea din prima repriză.

Popa a fost întrebat de aceeași sursă pe cine ar prefera în finală: ”Aș fi vrut Steaua, dar se supără timișorenii pe mine că țin cu Steaua, …orice echipă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.