Migranți din Kosovo, prinși în timp ce încercau să intre ilegal în...

Migranți din Kosovo, prinși în timp ce încercau să intre ilegal în România. Vezi câte grupuri au fost interceptate în ultimele zile

0
DISTRIBUIȚI

migranti-kosovo

Poliţiştii de frontieră timișeni au depistat patru cetăţeni din Kosovo care intenţionau să intre ilegal în România din Serbia, pe jos, pe la frontiera verde, la adăpostul întunericului.

Totul s-a întâmplat aseară, aproape de miezul nopții, când poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Deta – I.T.P.F. Timişoara au observat patru persoane care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre Serbia spre România.


Imediat, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul sectorului a intervenit şi reţinut persoanele în cauză în apropierea frontierei cu ţara vecină, acestea fiind conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Deta, pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză sunt patru bărbaţi din Kosovo, cu vârste cuprinse între 21 şi 37 de ani. Aceştia au declarat că s-au deplasat pe jos, din Serbia, cu intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei patru bărbaţi urmând să fie predaţi unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş, pentru luarea măsurile legale ce se impun.

În ultimele șase zile, nu mai puțin de șase grupuri au fost depistate în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera de vest, în total peste 40 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.