Nicolae Robu face apel la „unificarea dreptei” pentru a prelua controlul în...

Nicolae Robu face apel la „unificarea dreptei” pentru a prelua controlul în CJ Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a demisionat din funcția de lider al PNL Timiș, însă continuă să se comporte ca și cum acest lucru nu s-a întâmplat. Desemnarea lui Sorin Grindeanu ca prim-ministru înseamnă că postul de președinte al Consiliului Județean Timiș va rămâne liber, iar edilul-șef face apel către partidele de centru-dreapta să se alieze pentru o majoritate în forul județean.

„După cum este cunoscut, am salutat, fără ezitare, public, numirea d-lui Sorin Grindeanu în funcția de Prim Ministru al României.


O salut din nou și îi urez încă o dată d-lui Sorin Grindeanu succes, pentru binele României și implicit binele Timișoarei și timișorenilor. Urmare a promovării d-lui Sorin Grindeanu în funcția de Prim Ministru, postul de Președinte al Consiliului Județean Timiș devine liber. Fac apel la colegii de scenă politică locală UNPR și PMP (evident, ALDE n-are cum să intre în discuție) să ne unim forțele și, măcar acum, să facem ceea ce, din păcate, cu toate încercările și cedările noastre, ale liberalilor, n-am făcut imediat după alegerile locale și anume: să creăm o majoritate de centru-dreapta în Consiliul Județean Timiș și să promovăm un reprezentant de-al nostru în funcția de Președinte CJT”, a scris Robu pe rețeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.