O flegmă pentru domnul Robu!

O flegmă pentru domnul Robu!

3
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

Acum aproximativ doi ani, când tot ce ştiau liberalii din Timiş despre popularitatea de care se bucură Nicolae Robu venea din rezultatele sondajelor pe care le flutura el voios, lingăii de partid jurau că e bine ca presa să fie jignită. Acum, discuţiile din zilele care s-au scurs de la demisia lui Nicolae Robu de la şefia PNL Timiş au demonstrat fără doar şi poate că, la 27 de ani de la Revoluţie, politica e o curva. Iar în cazul unora e o curvă ieftină!

Subit, unii dintre aplaudacii de serviciu au devenit tunuri de flegme. Da! S-au trezit după nişte ani în care au avut tupeul să îmi spună că domnul Robu are motivele lui intemeiate să insulte presa, că, brusc, vezi Doamne, primarul nu face bine. Îmi aduc aminte cum, acum câţiva ani, mulţi liberali dădeau ochii pe spate când Nicolae Robu tuna jugniri la adresa mea. Şi asta în condiţiile în care de foarte multe ori nu mă jignea pentru ştiri scrise de mine. Dar niciunul nu avea curajul să îi spună, stând alături de el în conferinţe de presă, „haideţi, domnule Robu, să păstrăm un ton civilizat”.


Niciunul! Pai în condiţiile astea, eu cred că toţi cei care au asistat pasivi la crizele primarului Robu au fost complici.

Și nici acum, când cică au renunțat cu „demnitate” la a mai fi apropiații lui Robu, liberalii care se dau în stambă nu pomenesc nimic de modul în care Robu a jignit presa. Nici de modul în care orice cetățean care nu a fost de acord cu el pe un anumit subiect și a insistat să își exprime opinia a fost, la fel, insultat. Pe liberalii ăștia „eliberați” de sub tirania lui Robu îi doare în cot de problemele orașului: li se rupe că RATT merge cum merge, că nu avem parcări, că nu avem un muzeu al Revoluției, că pieţele îs pline de afacerişti. Câte și mai câte neajunsuri despre care nu auzi un cuvânt.

Tot ce se spune e că Nicolae Robu l-a promovat pe Alin Popoviciu și ei s-au săturat și au zis la revedere partidului. Şi nu, nu e deloc aşa cum se laudă. Toţi cei care au renunţat la PNL Timiş şi au renunţat la funcţii în filială au făcut-o doar după ce nu au ajuns pe listele dorite. Adică, să ne înţelegem bine. Au luptat cot la cot cu Popoviciu sau cu alţi pedelişti din partid sperând că vor câştiga, dar au pierdut şi acum aruncă cu noroi.

Închei spunând că în șase ani de când îl știu pe Popoviciu nu mi-a vorbit vreodată urât și nici nu s-a purtat slugarnic, având mereu declarații pentru PRESSALERT.ro în ciuda dezvăluirilor făcute pe site despre el sau Ostaficiuc. În toată vremea asta, slugoii lui Robu nu se opreau nici două minute în public cu reporterii PRESSALERT.ro, să nu fie văzuți de șeful lor Robu, care, oricât de mult îl jignesc acum, rămâne net superior lor pentru simplul motiv că a avut curajul să fie el însuși!

3 COMENTARII

  1. Felicitari Codruta !
    In primul rind, intrucit esti femeie ,dl Robu ar trebui sa te respecte pentru ca si pe el tot o femeie l-a nascut.
    In al doilea rind, munca de politician impune primarului sa fie diplomat si sa respecte un jurnalist mai ales fiind o doamna/domnisoara.
    Dar nu este numai vina lui Robu ca se permite sa se vorbeasca urit unor doamne jurnaliste .Este vina intregii prese ca nu ia atitudine si nu sanctioneaza asemenea badarani.

  2. Mi-e si scirba sa citesc astfel de titluri!!!! Sinteti cu ceva mai buni decit „Robu”???? va descalificati singuri cu astfel de limbaj! Se pot spune lucrurilor pe nume si cu alt limbaj.asta nu este jurnalism si nici dovada de profesionalism. Grosz Iosif

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.