Ionuț Popa, REVOLTAT de chiulul lui Pedro Henrique. Ce alte nereguli l-au...

Ionuț Popa, REVOLTAT de chiulul lui Pedro Henrique. Ce alte nereguli l-au șocat pe tehnicianul lui ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI
poli-astra-06_resize
Pedro Henrique (centru). Foto: Adrian Pîclișan

Pe lângă problemele de lot ACS Poli se confruntă și cu o absență cauzată de neprofesionalism. Antrenorul Ionuț Popa spune că brazilianul Pedro Henrique lipsește neînvoit de la echipă și acuză că acesta are un contract care îi permite să facă ce vrea fără a fi pedepsit.

Antrenorul timișorenilor a recunoscut azi că absența lui Pedro Henrique nu se mai datorează stării medicale, așa cum dădea de înțeles ultima dată. ”Este un caz rar întâlnit în cariera mea de antrenor. Am și făcut un referat astăzi conducerii. El lipsește nemotivat de la antrenamente, cel puțin din punctul meu de vedere. El nu a vorbit cu mine. Din 5 decembrie lipsește și în 7-8 avea bilet de avion și s-a întors în Brazilia. E un lucru inadmisibil… rarisim. Cred că măsurile legale, juridice ar trebui îndreptate împotriva celor care au făcut acest contract. Nu condamn, dar nu se poate ca un jucător să facă ce vrea, să nu te poți atinge de el. Efectiv a făcut să se plătească niște sume imense pentru el.


A trebuit să plătim la începutul lunii 100.000 de euro, el alături de impresarul lui și cei care au făcut contractul știu ce s-a întâmplat. Suma aceasta dată s-a chinuit enorm conducerea să facă rost de ea, cel puțin două luni se acopereau cu ea salariile și echipa nu era în situația asta”, a tunat Popa.

”Partea lui fotbalistică o apreciez, ca jucător, aș avea nevoie de el oricând, în condițiile în care suportă, acceptă pregătirea… Nu știu ce a fost în primul an, dar mie nu-mi plac jucători de acest gen. El nu a venit la timp la începutul pregătirii, a întârziat vreo 50 de zile. Nu m-a deranjat că e leneș. Dar are pretenții fabuloase și nu dovedește nimic. Noi nu suntem fraierii nimănui…”, a mai spus Ionuț Popa. Jucătorul a fost adus în Liga a II-a de Ioan Timofte, care a plecat între timp. Înțelegerile cu Pedro Henrique s-au actualizat la finele ediției 2014-15 și în iarna lui 2016 conform informațiilor, aparent în defavoarea clubului.

”Parcă suntem în Republica Burundi”. Rică Neaga ar fi fost ”amenințat” de un federal

Ionuț Popa a mai vorbit și de problema juniorilor. ”Parcă aici suntem în Republica Burundi, când e vorba de clubul nostru. Se ascund documente, apar contracte, regulamente… Cum era că jucătorii rămân liberi de contract în cazul retrogradării. Nu am auzit de când mă știu de asemenea tip de contract. Vă spun sincer că jucătorii vând meciurile sau se dau la o parte la așa ceva”, a adăugat Popa cu referire la sezonul trecut.

”Sorescu acceptă tot ce i se spune de către un impresar, eu aș fi de acord cu suspendarea pe un an a jucătorului. Ei nu înțeleg că li s-a dat o șansă…”, a fost altă replica a tehnicianului. Acesta a răspuns și unei întrebări legate de Mihael Onișa, jucător ajuns acum în Italia (Virtus Entella) și pe care ACS Poli nu a luat niciun ban conform tmsport.ro. ”Despre jucătorul Onișa Rică Neaga mi-a povestit că a găsit niște nereguli inclusiv la Federație și cică a fost amenințat să nu zică nimic, păi mergem pe golănii?”, a conchis Popa retoric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.