Percheziții la contrabandiștii din Timiș: țigări, alcool și articole pirotehnice, confiscate. Vezi...

Percheziții la contrabandiștii din Timiș: țigări, alcool și articole pirotehnice, confiscate. Vezi câți bani au găsit oamenii legii

0
DISTRIBUIȚI

contrabanda-faget-2-tigari-alcool

Poliţiştii oraşului Făget au efectuat nouă percheziţii pe raza judeţului Timiş, la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile şi operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor aproape 1.200 de pachete de ţigări de contrabandă, articole pirotehnice, alcool și bani.

contrabanda-faget-1-baniOperațiunea a avut loc astăzi, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Făget, pe raza oraşului Făget şi a localităţilor Traian Vuia, Margina şi Dumbrava, la persoane bănuite de contrabandă şi operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.


Din cercetări a reieșit că, bănuiţii, șase bărbați și trei femei cu vârste între 27 și 65 de ani, ar fi desfăşurat activități ilegale cu ţigarete de contrabandă, alcool și articole pirotehnice.

În urma percheziţiei, poliţiştii au ridicat de la domiciliile celor în cauză aproape 24000 de ţigarete de diferite mărci, 95 de articole pirotehnice, 29 de litri de alcool și aproximativ 13.000 de lei. Toate persoanele depistate au fost conduse la sediul Poliţiei Oraşului Făget pentru audieri.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.