Pesedistul Dobra: PNL distribuie o revistă electorală cu 24 de pagini în...

Pesedistul Dobra: PNL distribuie o revistă electorală cu 24 de pagini în care denigrează PSD. Ce a decis Biroul Electoral Central VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

dobra-psd-2

Președintele executiv al PSD Timiș, Călin Dobra, a dezvăluit în cadrul ediției din această seară a emisiuni PRESSALERT LIVE că PNL duce o campanie ilegală în județul Timiș. Mai exact, pesedistul care este și candidat pentru Camera Deputaților susține că liberalii distribuie materiale tipărite în cadrul cărora denigrează PSD.

„Din păcate, trebuie să recunoaștem, PNL și la nivel național și la nivel județean și-a construit campania pe atacuri la adresa noastră. Așa cum spuneam la început, campania noastră este una strict pozitivă și este una strict îndreptată spre bunăstarea cetățenilor. Am dovezi când spun că și-au construit campania pe atacuri. Chiar astăzi am primit ultima decizie a BEC, noi am făcut contestație legat de un material pe care l-au distribuit în 100.000 de exemplare pe raza județului Timiș.


Este o revistă, au obligația de a trece tirajul, iar acolo este specificat foarte clar, 100.000 de bucăți numai pentru Timiș, un material comandat de PNL Timiș și distribuit în foarte multe gospodării din județ. Din cele 24 de pagini care fac parte din revistă, căci nu mai vorbim de un material de campanie la 24 de pagini, 12 sunt cu atacuri defăimătoare și jignitoare la adresa PSD. Așa cum legea prevede că nu ai dreptul să aduci injurii, atacuri negative și alte tipuri de atacuri la adresa adversarilor, noi, respectând legea, am făcut o contestație la biroul județean în data de 2 decembrie”, a declarat Dobra. Acesta a explicat că PNL a contestat decizia Biroul Electoral Judeţean, care a declarat materialele ca fiind ilegale, însă Biroul Electoral Central a menținut decizia BEJ. Cu toate acestea, pesedistul spune că nu crede că materialele informative vor fi retrase de pe teren de către liberalii din Timiș.

Invitatul a citit din decizia BEJ care spunea că „materialul electoral exprimă o campanie electorală negativă deoarece sintagmele asociate PSD, spre exemplu: incurajează corupţia, coaliţia anti DNA, distruge economia ţării, inventează taxe transmit un mesaj electoral speculator, care poate influenţa negativ alegătorii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.