Preşedintele executiv al PSD Timiş despre alegeri: „Vă asigur că şi acum...

Preşedintele executiv al PSD Timiş despre alegeri: „Vă asigur că şi acum jucăm cu mandatul pe masă privind demisia dacă nu câştigăm” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

calin dobra 02

Victoria PSD în Timiş la alegerile din 11 decembrie este sigură. Cel puțin asta crede preşedintele executiv al PSD Timiş, Călin Dobra, care deschide lista formaţiunii judeţene pentru Camera Deputaţilor.

Fost şef de campanie al PSD la alegerile din locale, când PSD a câştigat scrutinul în judeţul Timiş, Dobra a declarat, despre refuzul liderului PNL Timiş, Nicolae Robu, de a demisiona în cazul unui eşec la alegerile locale, că „sunt preşedinte executiv PSD Timiş. Şi eu şi colegul meu Sorin Grindeanu încă din vară am jucat cu mandatele pe masă. E strict problema lor şi cred că printr-o astfel de atitudine de respect, pozitivă faţă de colegii noştri, de la primul membru şi până la funcţia cea mai înaltă în partid, aceasta arată respectul faţă de cetăţeni. Am jucat cu mandatul la alegerile locale şi am şi câştigat, am mers mai departe. Vă asigur că şi acum jucăm cu mandatul pe masă privind demisia dacă nu câştigăm şi nu facem scorul pe care ni-l dorim la alegerile parlamentare”.

Despre şansele PNL în alegeri şi despre un nou mandat de premier pentru Dacian Cioloş, invitatul a comentat că „după un an de zile de guvernare tehnocrată oamenii şi-au dat seama ce înseamnă tehnocraţi, pentru că cu toţii aşteptam să vină miniştri competenţi şi într-un an de zile au schimbat cei mai mulţi miniştri şi cu toţii aşteptam ca acest guvern de specialişti să ducă la o debirocratizare a instituţiilor statului şi aţi văzut că la Bucureşti s-a ajuns la paşapoarte cu cozi infernale, ca pe vremea lui «regretatului»”.

Una din priorităţile anunţate de Dobra pentru Timiş este construirea centrului intermodal, proiect despre care se vorbeşte de ani buni în Timiş însă care încă nu are finanţate de la Uniunea Europeană, dar pe care pesedistul spune că îlva susţine în Parlament.


Acesta a vorbit şi despre alianţele pe care le va face PSD după alegeri. Deşi nu a dorit să nominalizeze un viitor premier din partea social-democraţilor, Dobra a explicat că PSD şi ALDE vor face o majoritate pentru constituirea noului guvern. Mai mult, Dobra a spus şi că dacă PSD va ajunge la guvernare, timişorenii bine pregătiţi pot ajunge în posturi cheie în guvern. Printre cei nominalizaţi de Dobra pentru a ocupa „funcţii de reprezentare pentru judeţul Timiş” se numără şi şeful Secţiei de ATI de la Spitalul Judeţean, medicul Dorel Săndesc, care a fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii în guvernul Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.