„Promovăm valorile româneşti din muzica electronică minimal, aşa numitul «romanian sound»”. Vezi...

„Promovăm valorile româneşti din muzica electronică minimal, aşa numitul «romanian sound»”. Vezi de ce nu se intră la costum şi cravată la petrecerile Bipolar House

1
DISTRIBUIȚI

bipolar1

Pentru amatorii de petreceri cu muzică electronică din Timişoara, brandul Bipolar House este un nume binecunoscut, evenimentele organizate de ei în ultimii doi ani reuşind să creeze vâlvă. „Am început acum doi ani şi jumătate, cu câteva petreceri pe care le-am organizat pentru alţii. Am adus nume pe care alţii le doreau să le vadă în Timişoara, dar de un an de zile ne-am apucat să facem ceea ce ne place nouă. Promovăm valorile româneşti din muzica electronică minimal, aşa numitul «romanian sound». Am început asta, fiindcă artiştii români sunt foarte bine văzuţi la Barcelona sau Londra, de exemplu. Din păcate, la noi ei nu sunt atât de bine văzuţi. E adevărat, în alte oraşe mari există petreceri dedicate lor. Timişoara e codaşă la promovarea valorilor autohtone“, spun reprezentanţii brandului de party Bipolar House.

Alături de petrecerile din Timişoara, Bipolar House organizează evenimente în mod regulat şi în Bucureşti, iar diferenţele între Capitală şi oraşul nostru sunt multiple. „Bucureşti-ul e altceva. Sunt foarte mulţi turişti. S-a dezvoltat ca o capitală a muzicii minimal. E total altă lume. Publicul care iese la petrecerile de acest fel din Timişoara este mic. Dacă aduci un nume mare, poţi strânge în jur de o mie de oameni într-o seară. Dar nu poţi face eveniment în fiecare weekend, pentru că lumea nu are bani. Dacă în aceeaşi seară se organizează două petreceri de acelaşi fel în Timişoara, toată lumea are de pierdut. Noi nu vrem să dăm în nimeni, dar se întâmplă ca atunci când ai făcut booking pentru un DJ cu mult timp înainte să nu mai poţi amâna evenimentul. În Bucureşti aducem şi artişti străini tot pe genul acesta.


Acolo există bugete. În Timişoara nu există bugete, noi de un an de zile nu avem niciun sponsor“, spun reprezentanţii Bipolar House.
bipolar2
Printre petrecerile de mare succes organizate de acest crew de party-uri se numără cele cu Cezar şi Priku, iar printre artiştii români promovaţi de ei se numără şi timişoreanul Vlf.

„Cea mai faină petrecere a noastră a fost cea din Parcul Rozelor, unde am avut aproape o mie de oameni. În timpul zilei, de la 4 după-amiaza până la ora 23.00. Promovăm valorile autohtone pentru că ne place muzica minimal. Ne dorim ca pe viitor să avem o lume mai diversă. În străinătate la petrecerile de acest fel vin oameni peste 30 de ani. Din păcate lumea nu prea ştie de artiştii români. Mai des citeşti despre ei pe Resident Advisor (n.n. – un site dedicat muzicii electronice) decât la noi. Noi nu avem un dress code la petreceri dar nu lăsăm să intre lumea îmbrăcată la costum. Şi asta fiindcă ni se pare penibil. Dacă cineva vine îmbrăcat la costum îi spunem să meargă acasă să îşi ia un tricou. E penibil când cineva vine îmbrăcat în costum la petrecere. Desigur, de Revelion e altceva, lumea care iese e mai altfel.  În oipinia noastră, succesul unei petreceri este asigurat în proporţie de 50 la sută de DJ. Restul vine de la sunet şi lumini. Printre party-urile de succes pe care le-am avut s-au numărat ultimele evenimente susţinute în cafeneaua D’arc şi un party memorabil la Văliug, unde într-o vineri am avut 900 de oameni la Raresh. Sau tot la Văliug, la Snowfest, unde am avut 1.500 de oameni. Consumatorul obişnuit cheltuie între 30 şi 50 de lei la un party în Timişoara, iar la Bucureşti suma aceasta este undeva între 50 şi 70 lei. Pentru anul viitor ne propunem să organizăm două festivaluri în Timişoara, detaliile despre acestea le vom face publice în curând“, ne-au declarat reprezentanţii Bipolar House.

1 COMENTARIU

  1. Era fain daca ramaneati in Centru sau intr-un loc unde sa fie al vostru. In D’arc strica toata atmosfera barul ala amplasat aiurea, pentru ca imparte locul in doua: o sala arhiplina si una prea goala… Eu din cauza locului nu prea mai vin la Bipolar. 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.