Restricții de viteză pe mai multe sectoare de cale ferată din toată...

Restricții de viteză pe mai multe sectoare de cale ferată din toată țara, inclusiv în apropiere de Timișoara. Vezi ce întârzieri au trenurile

0
DISTRIBUIȚI

Trenurile circulă sâmbătă cu restricții de viteză, din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la nivelul solului, pe mai multe trasee, înregistrând întârzieri de 15 – 20 de minute, a anunțat CFR Infrastructură într-o postare pe propria pagină de Facebook.

Totodată, compania subliniază că nu sunt trenuri blocate, iar traficul feroviar se desfășoară în condiții de siguranță.

Secțiile pe care se circulă cu restricție de viteză sunt: Gura Motrului — Turceni (SRCF Craiova), Govora — Râureni (SRCF Craiova), Apața — Augustin (SRCF Brașov), Buzău-Ulmeni (SRCF Galați) și Remetea Mare — Timișoara Est (SRCF Timișoara).

„Trenurile care tranzitează aceste zone înregistrează întârzieri, pe intervalele de stații sus-menționate, de 15-20 de minute.


Pe intervalul de stații Remetea Mare — Timișoara Est (SRCF Timișoara), din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la nivelul solului, a fost introdusă o restricție de viteza de 5 km/h, trenurile circulând pe porțiunea respectivă sub atenta supraveghere a personalului feroviar”, spune comunicatul CFR Infrastructură.

„Pasagerii sunt rugați ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească sau să verifice tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro domeniul Camere web. Dacă sunteți deja în tren, accesați de pe laptop sau mobil www.cfr.ro apoi Trenul meu, introduceți numărul exact al trenului în căsuța indicată și click pe Informații tren. Obțineți informații în timp real despre ce stație urmează, dacă aveți sau nu întârziere, minutele de staționare în următoarea gară și timpul estimat de sosire”, a mai transmis compania.

Foto: Adrian Pîclișan (arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.