Revelion rock cu concerte Implant pentru Refuz, Methadone Skies şi Dara Project...

Revelion rock cu concerte Implant pentru Refuz, Methadone Skies şi Dara Project la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Implant pentru Refuz va susţine un concert inedit de Revelion, la Timişoara

Amatorii de muzici rock au parte de o petrecere inedită la trecerea dintre ani, alături de concerte susţinute de Implant pentru Refuz, Methadone Skies şi Dara Project, evenimentul urmând să se desfăşoare sâmbătă 31 decembrie, de la ora 22, la Daos.

Implant pentru Refuz a lansat recent mult – aşteptatul album „Acustic (Live @ Unirii5) “. Formaţia care a avut parte de o serie de concerte în această vară, inclusiv un recital în cadrul celebrului festival Exit din Novi Sad a înregistrat acest disc în cadrul concertului pe care muzicienii l-au susţinut la începutul lunii octombrie a anului trecut, în cadrul seriei de evenimente derulate în cadrul expoziţiei Atoms Vectors Pixels Ghosts, semnată The Designers Republic, care s-a desfăşurat în curtea interioară a cafenelei D’arc, în spaţiul numit Piaţa Unirii Cinci. Turneul de lansare a acestui disc cuprinde un concept în care concertele sunt compuse din două părți, iar jumătate din piese sunt interpretate acustic, iar cealaltă jumătate jumătate electric.

În luna aprilie a acestui an, Methadone Skies a lansat albumul cu numărul trei din discografia trupei.


Formaţia s-a înfiinţat în luna martie a anului 2009, fiind un trio de prieteni ce începeau să descopere propria dragoste pentru muzică. La început, au încercat să se încadreze în anumite genuri şi abordări, luându-le ceva vreme până să-şi dea seama că trebuie să facă treabă fără a se limita la vreun stereotip muzical. În anul 2012, trupa a lansat albumul, Enter The Void, album ce a atras atenţia scenei europene underground. Graţie acestui material discografic, trupa a avut parte de o serie de recunoaşteri şi invitaţii de a susţine recitaluri, cântând alături de Samsara Blues Experiment, Monkey3, My Sleeping Karma, Dyse, Toner Low, Belzebong şi mulţi alţii. La începutul anului trecut, Methadone Skies a lansat albumul „Eclectic Electric”, material care a fost promovat printr-un turneu internaţional desfăşurat în Slovenia, Italia, Germania şi Austria. De-a lungul anilor, timişorenii au evoluat în cadrul unor festivaluri importante ca Exit Festival, Lake on Fire, Pietrasonica, Tube Cult Festival, Rockt den See, Doom Over Vienna, Robust Festival, Stonerizer, Revolution Festival (Timişoara), FuzzBall Stoner Fest, FânFest sau Peninsula. Albumul lansat în 2016 de Methadone Skies poartă numele de „Colosseus”.

Trupa timişoreană Dara Project a susţinut un turneu inedit în China în această vară,  evenimentele reprezentând o experienţă cât se poate de interesantă pentru formația care s-a lansat în 2013. Dara este un proiect timişorean constituit în 2013 din oameni cu backround muzical comun în scena locală. După plecarea din Negură Bunget, Fulmineos şi Inia Dinia au dorit să continue colaborarea, aşadar au apelat la muzicieni cu ajutorul cărora să poată dezvolta nişte idei deja existente, muzicieni pe care îi cunoşteau şi cu care colaboraseră în prealabil. Concertele timişorenilor au avut loc în oraşele Xi’an, Yinchuang, Lanzhou, Luoyang, Dongguan, Shenzhen şi Guangzhou. După turneul din China, trupa timişoreană a susţinut un concert şi în cadrul celebrului festival care se desfăşoară la Novi Sad, Exit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.