Sărbători cu muzică electronică pentru pasionaţii de petreceri. Vezi ce evenimente vor...

Sărbători cu muzică electronică pentru pasionaţii de petreceri. Vezi ce evenimente vor avea loc

0
DISTRIBUIȚI
Amatorii de petreceri au parte de o serie de evenimente dedicate celor care „consumă“ muzică electronică
Amatorii de petreceri au parte de o serie de evenimente dedicate celor care „consumă“ muzică electronică

Amatorii de petreceri au parte de o serie de evenimente dedicate celor care „consumă“ muzică electronică, primul eveniment urmând să se desfăşoare vineri 23 decembrie, de la ora 23.59 la Database.

Invitatul special al acestui eveniment este Joey Daniel.


Primul release al olandezului, „You Know My Streetz” apărut acum patru ani, a devenit instant un hit ajungând în topul Beatport şi fiind inclus în seturile multor DJ faimoşi, ca Loco Dice. Un an mai târziu a apărut piesa „Pantys All Over The Place”, piesă care a beneficiat de suportul unor nume ca Loco Dice sau Matthias Tanzmann. Artistul a fost adoptat de casa de discuri Music On (creată de Marco Carola) şi a avut parte de o recunoaştere internaţională fiind invitat să mixeze în Ibiza şi în multe cluburi din întreaga lume. Dealtfel, după prezenţa sa în oraşul nostru, artistul olandez va mixa de Revelion în Rotterdam, urmând ca pentru primele zile ale lunii ianuarie 2017 să fie invitat să să susţină seturi în Spania şi în cadrul festivalului The BPM Festival din Mexic. Artistul se va afla pentru a treia oară în oraşul nostru. Alături de el, la petrecerea de Crăciun vor mai fi prezenţi Dan Dragoş şi Salem, iar biletele pentru acest eveniment costă 30 lei..

Seria evenimentelor cu muzică electronică pusă la cale de Blackout va continua în aceeaşi locaţie duminică, 25 decembrie, cu un set „all night long“ susţinut de Mahony, iar pentru Revelion, petrecăreţii se pot delecta cu un party alături de invitaţii Melanie Ribbe, Lexlay, Dejan Milicevic, Olivian Nour, Loxique Tania şi Clarkent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.