SCM Politehnica obține DRAMATIC un punct cu liderul Dobrogea Sud. Gest sfidător...

SCM Politehnica obține DRAMATIC un punct cu liderul Dobrogea Sud. Gest sfidător al constănțenilor după final FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Marjanovic nu a fost inspirat azi de la 7 metri
Marjanovic nu a fost inspirat azi de la 7 metri

SCM Politehnica Timișoara a avut parte de un nou duel la limită cu formația din Constanța. De această dată jocul cu Dobrogea Sud s-a încheiat la egalitate, scor 19-19, cu un gol marcat de bănățeni în ultima secundă, din lovitură de la 7 metri, de Marko Simovic.

După ce alb-violeții au învins pe litoral, la limită, chiar în debutul sezonului, echipa din Constanța, în noul format, dar tot cu un lot premiant, a avut parte de un parcurs de metronom în Liga Zimbrilor. Până în etapa trecută, când a pierdut la CSM București. Astăzi, Poli a condus doar la start. După reușita lui Vuk Milosevic dobrogenii au preluat controlul și s-au depărtat pe tabelă la +4, (8-12). Repriza s-a încheiat cu scorul de 9-12. Nu era totul pierdut pentru SCM Poli, care s-a apropiat rapid la un punct de dobrogeni la începutul părții a doua. Marjanovic a reușit să facă 14-14 în minutul 44, dar momentul bun nu a fost speculat și oaspeții au revenit în avantaj. Părea să fie un nou meci în care salvările portarului advers fac diferența.

Ultimul minut, jucat la 18-19, avea să fie și cel mai tensionat. Mai întâi SCM Poli vede o eliminare la ”vulcanicul” Pero Milosevic, dar după time out Crnoglavac îl faultează pe L. Ștefan. Moment în care trupa bănățeană e mare beneficiară al noului regulament. Se dictează cartonaș roșu și 7 metri pentru gazde. După eficiența bună la penalty-uri a lui Lazarov, spulberată doar de o ratare pe final. Simovic execută și marchează golul care păstrează un punct în Banat. Un rezultat până la urmă pozitiv pentru Poli, în condițiile în care a rămas neînvinsă în fața liderului și își păstrează locul de play-off. Urmează o deplasare la Călărași pentru handbaliștii alb-violeți.

SCM Politehnica (marcatori): V. Milosevic 2 goluri, Simovic 7 (2 din 7 metri), Lazarov 5 (5), L. Ștefan 2, Marjanovic 2, Lasica 1. Cutura, cu șase reușite, a fost cel mai bun marcator al Constanței.

Absenți de la conferința de presă

La final ”vorbele” au venit doar de la gazde. Oaspeții se pare că au fost prea supărați după sirenă pentru a mai acorda atenție și presei. Antrenorul celor de la Dobrogea Sud e Dorde Cirkovic, dar nimeni din delegaţia vizitatoare nu a dorit să dea declaraţii.

”A fost un joc cu multă tensiune.


Luptă în apărare. Am jucat cu gândul că pivoților lor li se permit multe din partea arbitrilor… E prima dată când acest regulament nou s-a aplicat pentru noi, cu penalty în ultimul minut. Mă bucur că se respectă și pentru noi”, a declarat, în schimb, Pero Milosevic, tehnicianul lui Poli, la final.

”Daskaloski a apărat mai bine în partea a doua. Portarul lor, Sijan, a scos aproape tot și e un portar cu experiență. În final ne-a ajutat și publicul. A fost un meci dur. Simovic și-a asumat responsabilitatea la final. Jucătorii nu și-au pierdut speranța deși am fost conduși cu 3-4 goluri”, a mai spus antrenorul muntenegrean.

Primii bani pentru Andrei

Mâine, tot în Sala ”Constantin Jude”, are loc evenimentul de fotbal în sală dedicat special lui Andrei Gerber, pentru ca acesta să beneficieze de un nou fotoliu rulant și să-și continue tratamentul. Clubul de handbal Poli a făcut azi licitație pentru un tricoul cu autografe. Acesta a fost acontat în cele din urmă chiar de președintele echipei, Ioan Silviu Doboși, în schimbul a 600 de lei. Sumă care se va adăuga banilor ce se vor strânge mâine pentru Andrei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.