SCM Politehnica s-a impus după pauză în duelul cu HC Vaslui. Vezi...

SCM Politehnica s-a impus după pauză în duelul cu HC Vaslui. Vezi situația din clasament a alb-violeților la intrarea în ”hibernare”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Clubul de Handbal CSU Politehnica / Facebook
Foto: Clubul de Handbal CSU Politehnica / Facebook

Handbaliștii pregătiți de Pero Milosevic au câștigat azi un meci important de clasament în Liga Zimbrilor. SCM Politehnica Timișoara a trecut de HC Vaslui cu 30-25 după ce la pauză echipa din Moldova conducea pe tabelă.


Victoria îi apropie pe alb-violeți de prima jumătate a clasamentului după un start de sezon cu oscilații.

SCM Poli avea înaintea acestei runde, a 16-a, o linie de clasament cu aceeași cifră, 5, în dreptul victoriilor, egalurilor și înfrângerilor. ”Campioana remizelor” nu a început bine jocul cu vasluienii și a fost mai mereu condusă pe tabelă, uneori și la trei goluri diferență (8-11, 9-12). Scorul a fost ”strâns” înainte de pauză, la 13-14 în urma reușitei lui Lasica.

Partea secundă a fost în schimb mult mai bună pentru gazde. După minutul 45 Poli s-a desprins și a ajuns chiar la +7 în minutul 57, în urma golului marcat de Vuk Milosevic. Oaspeții au rămas cu consolarea că au dat golgheterul jocului, pe George Bujor, cu nouă reușite.

Succesul de azi o propulsează pe SCM Poli, cel puțin temporar, pe locul 8, unul de play-off, cu 23 de puncte la ”hibernare”. Timișorenii pot fi depășiți în clasament de Suceava, dacă bucovinenii câștigă însă în această seară pe terenul lui Odorhei, locul 4.

SCM Politehnica (marcatori): V. Milosevic 6 goluri, Lasica 4, L. Ștefan 3, Marjanovic 5, Lazarov 4, Fura 3, Fenici 2, Simovic 3.

SCM Poli mai are un singur meci oficial anul acesta. Derby-ul Banatului programat sâmbătă, de la ora 12.00, în optimile Cupei României cu HC ”Adrian Petrea” Reșița, pe teren propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.