REVANȘA lui Rambo: BC SCM Timișoara s-a impus la Craiova în ultimul...

REVANȘA lui Rambo: BC SCM Timișoara s-a impus la Craiova în ultimul joc din 2016. Care e situația ”leilor” la finele anului

0
DISTRIBUIȚI

”Leii din Banat” au încheiat pozitiv socotelile cu anul 2016. BC SCM Timișoara a câștigat cu 83-77 pe terenul lui SCM U Craiova. Omul meciului pentru alb-violeți a fost Dominique Rambo, jucătorul american care nu a fost inclus în lot în jocul precedent de către antrenorul Nenad Mandic.

BC SCM Timișoara a făcut un prim sfert excelent în Bănie, câștigat cu un confortabil 23-11. Multe dintre acțiunile ”leilor” au fost purtate astăzi de americanul Dominique Rambo. El a fost titularizat după ce nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu Dinamo în urma unei reacții în care acuza că joacă prea puțin. Meciul de azi s-a complicat însă pe parcurs pentru oaspeți. În sfertul 2 Craiova a recuperat însă deficitul iar la pauză tabela indica egalitate perfectă: 39-39.


În debutul celei de-a treia pătrimi oltenii au trecut la conducere după reușita lui Corneanu. În scenă a intrat însă și Jeremic, ”leii” intrau în ultimele zece minute de meci cu un avans de cinci puncte în fața lui Burlacu și compania (64-59).

Ultimul sfert a fost unul foarte strâns până spre final, când din nou Rambo a ieșit la ”rampă”. Popa Calotă și-a dus echipa chiar la +7 cu două minute înaintea ultimei sirene. Americanul Dominique Rambo a contribuit din plin la succes prin cele 26 de puncte puse pe tabelă și nouă recuperări. Coșgheterul echipei, Mladen Jeremic l-a urmat la acest capitol, cu 16 puncte. Diaz (13 puncte), Popa Calotă, Otasevic (câte 8), Komatina (5), Drăgușin (4) și Andrieș (3), au fost ceilalți marcatori ai vizitatorilor. Pentru gazde Darius Hargrove a realizat 30 de puncte, fiind și cel mai bun ”realizator” al partidei.

Victoria îi asigură BCT-ului, cu un record de 7 victorii / 6 înfrângeri, un Revelion în primele șapte echipe, cu 20 de puncte adunate, indiferent de rezultatul meciului Oradea – Sibiu de vineri. SCM U Craiova e a doua echipă după Dinamo pe care ”leii” o înving tur-retur în sezonul regulat.

Dominique Rambo

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.