Seară de rock cu două trupe la debut în cadrul evenimentului Live...

Seară de rock cu două trupe la debut în cadrul evenimentului Live in the City FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-383293052">
Evenimentul Live in the City a avut parte de recitalurile MIST şi Vali Ivănescu Acustic Band
Evenimentul Live in the City a avut parte de recitalurile MIST şi Vali Ivănescu Acustic Band

Melomanii lugojeni au avut parte miercuri seara de a doua ediţie a manifestării „Live in the City“, un eveniment pus la cale de Casa de Cultură a Municipiului Lugoj, care a inclus debutul oficial al trupei MIST şi un concert cu Vali Ivănescu Acustic Band.

Evenimentul desfăşurat la Teatrul Municipal din Lugoj a reuşit să stârnească interesul melomanilor, cele două recitaluri fiind primite cu aplauze prelungite de către cei prezenţi.

Trupa MIST a luat fiinşă acum doi ani la iniţiativa lui Cristian Vetan, Denis Avram şi Cristi Rachitan, care la vremea respectivă cântau împreună în formaţia Atlantis. Totul a inceput ca un proiect paralel, din dorinţa de a compune piese metal pe gustul lor, pe care mai apoi să le prezinte şi împătimiţilor de muzică rock. După ce au renunţat la Atlantis, l-au cooptat Ioan Nicusor Caprariu la bas.

La sfârşitul anului 2015, în formaţie este cooptat şi cel de-al cincelea membru, Nelu Todor la clape, cel care avea să vina şi cu ideea numelui de MIST. Împreună au rearanjat piesele, care acum au prins un contur mai aparte, iar la mijlocul acestui an în trupă a venit şi solistul Lucian Avramescu. Evenimentul a mai inclus şi un recital susţinut de Vali Ivănescu Acustic Band (un alt debut), trupă formată din Vali Ivănescu, Marian Draghia şi Adi Văduva.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.