Shopping City Timișoara a recompensat clienții fideli cu mii de cadouri și...

Shopping City Timișoara a recompensat clienții fideli cu mii de cadouri și vouchere de cumpărături în luna decembrie (P)

0
DISTRIBUIȚI

Persoanele care au trecut pragul celui mai nou și modern mall din Timisoara în luna decembrie au simțit cu adevărat magia Crăciunului.


Concertele tematice, colindele, spectacolele de dansuri, decorațiunile de Crăciun, miile de luminițe și întâlnirea cu Moș Crăciun au contribuit din plin la crearea unei atmosfere de poveste.

1000 de premii instant marca Sephora au recompensat clienții care au ales Shopping City Timișoara ca destinație de shopping pentru cadourile de Crăciun. În plus, simpla prezență în mall a fost recompensată de Moș Crăciun cu surprize dulci, jucării și produse cosmetice. Mai mult, extragerile la tombolele săptămânale au făcut fericiți 4 clienți care au câștigat fiecare vouchere de cumpărături în valoare de 1.000 Ron – Fadoca Daniel, Galdau Mihaela, Pricop Elena și  Baruta Oana Elena, în timp ce pe 24 decembrie a fost desemnat câștigătorul marelui premiu de 10.000 Ron – Sofran Nicolae.

Premiile surpriză și evenimentele deosebite vor continua și în anul 2017 la Shopping City Timișoara.