Smartfit sărbătorește cinci ani de activitate, la Timișoara. Vezi ce evenimente sunt...

Smartfit sărbătorește cinci ani de activitate, la Timișoara. Vezi ce evenimente sunt programate

0
DISTRIBUIȚI

15293347_10157784933380065_1767817196_o

Timișorenii sărbătoresc cinci ani de mișcare în stilul Smartfit, pentru că au înțeles beneficiile sportului.

Smartfit, principalul furnizor local de servicii de fitness, aerobic, wellness, cycling, aniverseză cinci ani de activitate sub lumina creativității și a unei echipe frumoase alături de cei mai importanți oameni – membrii comunității create în jurul brandului.


Astăzi, începând cu ora 18.00, la Smartfit 2 (Calea Buziașului), se va celebra puterea legăturilor create în rândul membrilor activi și a prietenilor Smartfit. De această dată, sărbătoarea include și un eveniment al cărui caracter sportiv este reprezentat doar printr-un show realizat de către o parte dintre instructorii Smartfit, invitații fiind provocați doar la socializare, purtând minim un element vestimentar mov. Trupa Phaser, parte din sufletul echipei Smartfit, va concerta în această zi specială pentru toată lumea.

„În zilele de marți, miercuri și joi, energia comunității se va simți la cele trei clase speciale dedicate tuturor timișorenilor, urmând ca vineri accesul la săli să fie liber. Rezervările se fac la Recepții, iar distracția este garantată prin experiența dobândită de-a lungul celor cinci ani de activitate”, tramsmite Alexandra Ștefan, reprezentanta Smartfit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.