Sorin Grindeanu, întrebat în plenul CJ Timiș dacă va fi prim-ministrul României....

Sorin Grindeanu, întrebat în plenul CJ Timiș dacă va fi prim-ministrul României. Vezi ce a răspuns

0
DISTRIBUIȚI

psd-la-lugoj-7-sorin-grindeanu

Interpelară amuzantă, astăzi, în plenul Consiliului Judeţan Timiş, pentru preşedintele Sorin Grindeanu.

După ce în în ultimele zile au apărut informații că Grindeanu ar urma să fie noul prim-ministru al României în guvernul PSD, preşedintele CJ Timiş a fost întrebat de consilierul judeţean Tiberiu Lelescu de la PNL dacă va accepta postul şi ce se va întâmpla cu conducerea judeţului.


Grindeanu a refuzat să ofere un răspuns în plen, exclamând că este de departe cea mai interesantă interpelare de care a avut parte.

Ulterior, acesta a declarat pentru presa locală că „și nici nu o să răspund. Eu v-am învăţat lucrul ăsta şi mă ţin de el, chiar dacă apreciez tenacitatea dumneavoastră, şi anume: cât o să fiu în această funcţie, aici facem administraţia judeţului Timiş şi o să răspund la întrebări legate de administraţia judeţeană. Chestiunea cred că a fost mai mult o glumă de sfârşit de an a domnului Lelescu. Eu îmi văd de treabă aici şi nu amestec lucrurile. Tocmai fiindcă este o chestiune politică, nu dau răspuns la întrebări politice. Dacă aveţi întrebări legate de administraţia judeţeană, vă răspund cu drag”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.