Sorin Grindeanu, președintele CJ Timiș, este noua propunere PSD-ALDE pentru funcția de...

Sorin Grindeanu, președintele CJ Timiș, este noua propunere PSD-ALDE pentru funcția de prim ministru. Vezi ce a declarat

3
DISTRIBUIȚI

Sorin Grindeanu, fost ministru al Comunicațiilor și actual președinte al Consiliului Județean Timiș, este noua propunere pentru postul de prim-ministru.

„E o mare responsabilitate și simt în spate această responsabilitate, nu doar al votului colegilor mei, ci și al românilor, pentru programul de guvernare pe care vrem să-l punem în practică.


Am avut o rugăminte față de colegi și de președinte de a-mi fi alături, fiind cel care a coordonat echipa, care a făcut acest program de guvernare, pentru a ajuta la implementarea acestuia. E și simplu, pentru că pașii sunt clari, pe etape, dar e și un program complex, care se referă la toate aspectele vieții noastre”, a declarat Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu are 43 de ani și este și președintele PSD Timiș. Numele acestuia a fost vehiculat zilele trecute pentru o posibilă nominalizare și, întrebat de jurnaliști despre această posibilitate, Grindeanu a evitat să dea un răspuns clar.

3 COMENTARII

  1. Omul care a castigat voturile timisorenilor nu are nici o sansa sa le piarda pe ale romanilor! Fara o avere impresionanta, sper sa castige si increderea presedintelui, mai ales ca, din declaratia dansului, nu apartine sau nu are legaturi cu servicii de informatii si contrainformatii interne sau externe! Mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.