Sorin Grindeanu, președintele Consiliului Județean Timiș: „Eu sunt extrem de încrezător în...

Sorin Grindeanu, președintele Consiliului Județean Timiș: „Eu sunt extrem de încrezător în ceea ce înseamnă Sevil ca prim-ministru”

1
DISTRIBUIȚI

sorin-grindeanu-cjt-3

Sorin Grindeanu, președintele Consiliului Județean Timiș, a oferit astăzi o serie de lămuriri pe tema speculațiilor din ultimele zile, care îl dădeau drept candidat al PSD la funcția de premier al României.

„Habar nu am cum am intrat în chestiunea asta, ca să fim deschiși. Cum am intrat, așa am și ieșit.


Nu am vrut să dau niciun fel de declarații, dar în schimb am dat o declarație de când am devenit președinte de consiliu județean și anume faptul că nu o să plec din funcția de președinte al CJ Timiș pe o funcție de ministru. Am văzut de dimineață că din nou mă plimbă cei de la București pe diverse posturi, am spus foarte concret că nu o să plec pe un post de ministru de când am preluat postul de șef al Consiliului Județean Timiș. Punct. Subiect închis”,a declarat acesta.

Șeful CJ Timiș a comentat și despre nominalizarea PSD la funcția de prim-ministru, Sevil Shhaideh, cu care a fost coleg în guvernul Ponta, unde Grindeanu a fost ministru al Comunicațiilor. „Este o doamnă care muncește într-un ritm incredibil și eu cred că va face treabă extreme de bună. Este o doamnă care cunoaște administrație pentru că a lucrat foarte mulți ani pe lângă Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România, apoi a fost secretar de stat și jumătate de an a fost ministru al Dezvoltării, lucru care pe noi ne interesează ca și consilii județene, mai ales din punct de vedere al fondurilor europene. Eu sunt extreme de încrezător pe ceea ce înseamnă Sevil ca ministru”, a adăugat şeful CJ Timiş.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.