Studenţi italieni, „săltaţi” de Poliţia Locală după ce au furat… zece halbe...

Studenţi italieni, „săltaţi” de Poliţia Locală după ce au furat… zece halbe de bere. Ce făceau când au fost ridicaţi de pe stradă

0
DISTRIBUIȚI

masina politia locala timisoara

Incident inedit în centrul Timişoarei, în noaptea trecută, când mai mulţi studenţi au fost verificaţi de Poliţia Locală, după ce au fost găsiţi făcând gălăgie. Oamenii legii au rămas gură cască după ce au verificat vehiculul cu care aceştia ajunseseră în centrul oraşului.

„Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în jurul orei 01.40, în zona centrală a orașului, s-au sesizat cu privire la faptul că trei persoane tulburau liniștea publică pe strada Piatra Craiului.


Cei în cauză făceau scandal, în timp ce unul dintre ei era urcat pe capota unui autoturism marca Volkswagen, iar un altul pe un tomberon de gunoi. La fața locului se mai afla un alt autoturism, condus de un al patrulea tânăr, care stătea și el de vorbă la fel de zgomotos cu ceilalți. În urma legitimării, s-a stabilit persoanele în cauză cu vârste între 23 și 25 de ani sunt studenți, iar trei dintre ei sunt italieni. Ca urmare a verificărilor efectuate s-a constatat că aceștia aveau în unul din autovehicule un număr de 10 halbe de bere și o firmă din lemn inscipționată cu „Curtea berarilor Timișoreana”, bunuri despre care au declarat că le-au sustras de la fabrica menționată. S-a luat legătura și cu un reprezentant al localului respectiv care a confirmat că obiectele au fost furate de la restaurantul Fabricii de bere din vitrinele de prezentare. Cei patru tineri au fost predați polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a transmis Poliţia Locală prin intermediul unui comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.