Suferinda CSM Râmnicu Vâlcea se prezintă cu ASU Politehnica, dar a fost...

Suferinda CSM Râmnicu Vâlcea se prezintă cu ASU Politehnica, dar a fost părăsită de un nume important. Ce jucători ai oltenilor nu fac deplasarea la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
15250834_550207328510324_5675509342797339395_o
Mihai Dina (în stânga portarului), a părăsit Vâlcea. Foto: CSM Râmnicu Vâlcea / Facebook

Aflată într-o gravă criză financiară, gruparea din Zăvoi va juca totuși sâmbătă pe ”Știința” cu ASU Politehnica, însă va fi lipsită de aportul unor nume importante. CSM Râmnicu Vâlcea nu se mai bazează pe serviciile atacantului Mihai Dina, care a plecat în Cipru după ultimul joc. Un alt jucător important al oltenilor care nu va efectua deplasarea e Florin Costea, accidentat.

Cei doi atacanți au marcat câte cinci goluri fiecare pentru CSM Rm.


Vâlcea. Realizările lui Florin Costea au venit în doar șase jocuri bifate în tricoul ”viperelor” însă fosta vedetă a Craiovei s-a accidentat în jocul cu Dunărea Călărași. Celălalt vârf cu experiență care nu mai face parte din planurile lui Jerry Gane e Mihai Dina, jucător trecut și pe la ACS Poli. ”Dina ne-a anunţat de ceva vreme că nu va putea juca în ultima etapă, la Timişoara. Îşi planificase plecarea în străinătate de ceva vreme, atunci nu se ştia că se mai joacă două etape din retur. Ne-a zis că merge în Cipru, mai avea acolo de lămurit ceva. Oricum, el nu intenţiona să continue la Vâlcea”, a spus Gane pentru liga2.ro.

Pe lângă cei doi atacanți CSM Rm. Vâlcea nu se va putea baza la Timișoara nici pe Stephan Drăghici, Radu Georgescu şi Ion Marian, de asemenea indisponibili. În lotul vâlcenilor se mai află însă nume notabile, precum Samson, Cătălin Pîrvulescu, Daniel Stana ori Călin Cristea. CSM Rm. Vâlcea a aflat la începutul săptămânii că rămâne fără finanțare de la autoritățile locale, care au și înființat un nou club: SCM Rm. Vâlcea. În aceste condiții echipa de Liga a II-a din Zăvoi se va desființa probabil în iarnă.

Partida ASU Politehnica Timișoara – CSM Râmnicu Vâlcea se dispută sâmbătă, de la ora 13.00, pe arena ”Știința”, în runda a 21-a a Ligii a II-a, ultima din acest an calendaristic. Cele două sunt despărțite în clasament de doar două puncte, în favoarea oltenilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.