PREMIERĂ frumoasă la Timișoara: CSM Târgoviște a câștigat bătălia cu Blajul pentru...

PREMIERĂ frumoasă la Timișoara: CSM Târgoviște a câștigat bătălia cu Blajul pentru Supercupa României. Un nou moment special pe parchetul Sălii ”Constantin Jude” FOTO & VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1003585024">
CSM Târgoviște, prima câștigătoare a Supercupei României la volei feminin
CSM Târgoviște, prima câștigătoare a Supercupei României la volei feminin

Sala ”Constantin Jude” a fost azi mai plină ca la ultimele jocuri oficiale ale echipelor locale. Campioana României, Volei Alba Blaj, a înfruntat-o pe CSM Târgoviște, deținătoarea Cupei, în ceea ce a fost prima ediție a Supericupei României la volei feminin. Câștigătoare a ieșit cea din urmă, scor 3-2, după cinci seturi foarte spectaculoase care se poate să le fi deschis apetitul timișorenilor pentru sportul cu fileu.

Cele două echipe au fost urmărite bineînțeles și de proprii fani, mai mulți de partea echipei din județul Alba, grație distanței, cât și de glorii ale voleiului românesc. Pe parchet echipa din Târgoviște a reușit să-și atribuie primul set cu 25-20. Blajul a revenit în cei de-al doilea, încheiat cu un scor mai clar: 25-15. Dar apoi echipa din Dâmbovița a repetat figura (25-20) și ritmul s-a păstrat, cu setul 4 acontat de echipa din Alba: 25-18. Decisivul a fost foarte disputat. Până la urmă formația cu mai multă stăpânire de sine a fost cea din Târgoviște, CSM-ul a făcut 15-6, moment în care s-a declanșat fiesta în tabăra ”albastră”.

”Înseamnă istorie pentru orașul nostru”

Antrenorul CSM-ului era încântat de succesul din Banat și a ținut să evidențieze efortul organizatorilor de la Agroland. ”E istorie pentru orașul nostru. Am jucat cu inima azi, am jucat pentru oraș, suporteri, pentru primarul nostru. Cred că e doar începutul aceste povești frumoase în acest sezon. Anul trecut am câștigat, Cupa, cu siguranță vom fi în finala campionatului. Ne-a lipsit libero-ul nostru, am pierdut meciuri, dar s-a văzut azi valoarea Suzanei Cebic, e una dintre cele mai bune pe postul de libero din lume. Felicitări și Blajului, cred că am făcut un joc spectaculos și a fost o motivație și pentru Timișoara pentru a avea în viitor echipă în prima ligă și voi reveni ca suporter al echipei… Felicitări organizatorilor sper că Supercupa va deveni o tradiție și, de ce nu, să fie organizată tot de Timișoara”, a declarat Dragan Nesic.

”În mod sigur voi ține minte acest oraș superb. Voi ține minte această organizare superbă. A fost greu ca oricare meci pe care-l jucăm împotriva echipei din Blaj, greu, dar frumos, și cred că am oferit oamenilor din Timișoara un spectacol superb. Cred că vor susține echipa Agroland la promovare… Noi am greșit azi un pic mai puțin decât ele, așa e voleiul. Veneam după o perioadă foarte grea, trei înfrângeri în campionat”, a spus și Diana Calotă, ”nouarul” învingătoarelor.

La final învinșii au fost prea supărați pentru a mai acorda declarații, de-a lungul jocului echipa din Blaj a contestat câteva decizii ale oficialilor.

Volei Alba Blaj: Salaoru (cpt.), Ninkovic, Berdilă, Anonijevic, Markevich, Onyejekwe, Vujovic, Grbac, Djuric, Dîrnescu.

CSM Târgoviște: Sobo, Djerisilo, Calotă (cpt.), Ikic, Collar, Ivanof, Cebic, Ghiță, Brcic, Mitrănescu, Trică.

Sprijin pentru ”Acțiunea de Crăciun”

În acest an inițiativa Druckeriei a ”prins” și mai mult la echipele locale din alte sporturi. După jocurile celor de la handbal Poli ori BC SCM Timișoara și astăzi a fost organizată o strângere de jucării pentru ”Acțiunea de Crăciun”. În pauză parchetul ”Olimpiei” a fost invadat din nou de animăluțe de pluș. În acest an sunt vizate pentru ajutorare familiile sărace din șapte sate din Timișul Montan. Criciova, Cireșu, Zolt, Jdioara, Fârdea, Gladna Română și Dragșinești vor fi vizitate între 23 și 24 decembrie cu cadourile strânse de ”moșii” din galerie și nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.