Tavi Pilan de la trupa Cargo a fost desemnat cel mai bun...

Tavi Pilan de la trupa Cargo a fost desemnat cel mai bun toboşar din România. Vezi cine mai figurează în acest top

0
DISTRIBUIȚI
Tavi Pilan din Cargo este cel mai bun tobar din România

Formaţia timişoreană Cargo are cel mai bun toboşar din ţară, Tavi Pilan fiind recompensat cu această titulatură în urma unui sondaj realizat de cei de la www.unsitedemuzica.ro.

Artistul născut în 15 aprilie 1967 la  Arad a studiat şi vioara şi cântă la tobe de la vârsta de 16 ani şi înainte de a face parte din trupa Cargo a fost membru al trupei arădene Pacifica. Celelalte poziţii în acest inedit top al celor mai buni tobari din ţara noastră sunt ocupate de Leluț Vasilescu (Compact), Ovidiu Lipan Țăndărică (Phoenix), Ionuț Covalciuc (Trooper), Gabi Drăgan (Sarmalele Reci), Nelu Dumitrescu (Iris) , Claudiu Purcărin (Nightlosers), Fernando Drăgănici (Antract), Edi Petroșel (Holograf) şi Adi Tetrade (Jukebox).

Formaţia Cargo pregăteşte apariţia unui dublu-vinil cu înregistrări live din concertele trupei, lansarea acestuia urmând să se desfăşoare la începutul anului viitor.


În luna martie a acestui an, Cargo a lansat DVD-ul „Live la Arenele Romane“, ce conţine cele mai iubite piese din cariera trupei, interpretate live, în concertul “Noaptea Vrăjitoarelor”, susţinut la Arenele Romane în Bucuresţi, în 2014. În luna septembrie a acestui an, Cargo a susţinut un concert în Piaţa Victoriei, în cadrul unui eveniment care a sărbătorit câştigărea titlului de Capitală Culturală Europeană 2021 pentru Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.