Timişoreanca Ioana Filimon a câştigat titlul de Miss România. Vezi ce planuri...

Timişoreanca Ioana Filimon a câştigat titlul de Miss România. Vezi ce planuri are pentru viitor FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-705084899">
Ioana Filimon din Timişoara a câştigat, titlul de Miss România 2016
Ioana Filimon din Timişoara a câştigat, titlul de Miss România 2016

Ioana Filimon din Timişoara a câştigat, sâmbătă seara, titlul de Miss România 2016, concurs organizat în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, desfăşurat la Ambasad’Or Events din Otopeni. În vârstă de 25 de ani, Ioana Filimon este absolventă de inginerie şi protecţia mediului. Locul doi în cadrul concursului i-a revenit Mariei Postolache, în timp ce pe poziţia a treia s-a clasat Victoria Osajic.

De asemenea, au mai fost premiate Oana Gârbea, care a primit titlul de Miss Fotogenie, Gabriela Filipciuc – Miss Ambasad’Or şi Andreea Negrea – Miss Popularitate.

„A fost un sentiment unic, nemaitrăit pâna acum. Le mulțumesc celor care mi-au fost alături pentru că fără ei nu aş fi ajuns aici. Faptul că am câștigat Miss România nu reprezintă decât o încununare a muncii de model de ani de zile.Eu am terminat Facultatea și masterul în ingineria și protecția mediului și mi-aș dori sa lucrez în domeniu. Timișoara este  și  o sa fie orașul meu de suflet și indiferent de ce am să fac mai departe am să mă întorc cu drag acasă“, ne-a declarat Ioana Filimon.

Foto: Facebook Ioana Filimon

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.