Retur început cu stângul de BC SCM Timișoara, în ciuda recordului lui...

Retur început cu stângul de BC SCM Timișoara, în ciuda recordului lui Mladen Jeremic. Ce a spus antrenorul Nenad Mandic după eșecul de la Cluj

0
DISTRIBUIȚI
Seară nefericită pentru Jeremic și compania
Seară nefericită pentru Jeremic și compania

BC SCM Timișoara a cedat în această seară pe terenul celor U-BT Cluj-Napoca, în prima etapă a returului sezonului regulat al Ligii Naționale. La fel ca în tur, ”leii” au fost învinși la o diferență consistentă de către ardeleni. A fost 98-81 astăzi iar bănățenii consideră scorul un pic cam dur. Astfel, performanța ”leului” Mladen Jeremic, care a pus nu mai puțin de 36 de puncte pe tabelă, a trecut în plan secund.

Timișorenii au condus după primul sfert: 25-22, dar s-au văzut conduși cu nu mai puțin de 12 puncte diferență în următorul.


La pauză scorul era 50-43 pentru gazde. Diferența era recuperabilă iar BCT-ul s-a apropiat în timpul celei de-a treia pătrimi din meci la doar trei puncte de U-BT. Clujenii au avut însă un final de meci foarte bun. Iar trițele au fost specialitatea casei.

Bănățenii au rămas cu consolarea că Mladen Jeremic a fost din nou coșgheter, de această dată cu un record de 36 de puncte marcate. Drăgușin (18 puncte, 5 recuperări), Calotă (11 puncte, 3 recuperări), Cakarevic (7 puncte, 3 recuperări), Rambo (4 puncte, 3 recuperări), Komatina (3 puncte) și Păun (2 puncte, 3 recuperări) au fost ceilalți realizatori ai lui BC SCM Timișoara. De partea cealaltă cel mai bun om al lui U-BT Cluj a fost Kyndall Dykes, cu 24 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive.

”Felicit Clujul pentru victorie, a jucat excelent în ofensivă, ca în meciul tur, și a avut procentaj foarte bun la aruncările de trei puncte (n. r. 55%, 15/27). Am schimbat de câteva ori apărarea, dar este greu să reziști cu doar doi-trei jucători în ritm bun pe faza noastră de atac. Am avut șanse în sfertul al treilea, dar le-am irosit. Acum ne gândim deja cum să pregătim cel mai bine partida cu Dinamo”, a spus antrenorul bănățenilor, Nenad Mandic, după eșecul de la Cluj.

În etapa viitoare, a 13-a, BC SCM Timișoara primește replica lui Dinamo București în Sala ”Constantin Jude”, sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 17.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.