Vești proaste pentru turiști: drumul de acces spre Muntele Mic, ÎNCHIS din...

Vești proaste pentru turiști: drumul de acces spre Muntele Mic, ÎNCHIS din cauza viscolului. Cum se circulă spre Semenic

0
DISTRIBUIȚI
muntele mic 1
Drumul de acces spre Muntele Mic, închis.

Vești proaste pentru timișorenii, și nu numai, care și-au propus să-și petreacă sfârșitul de săptămână în stațiunile montane din județul Caraș-Severin. Salvamontiștii anunță că drumul de acces spre Muntele Mic este închis din această dimineață, începând cu ora 10.00, din cauza viscolului foarte puternic. Stratul de zăpadă măsoară peste 40 de centimetri, iar vizibilitatea este redusă sub 150 de metri.

Se circulă greu și spre Semenic

„Circulația este închisă pe tronsonul cuprins între Telescaun şi Staţiunea Muntele Mic, ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile (Atenţionare meteorologică valabilă din data de 02.12.2016, ora 08,00 – 03.12.2016 ora 02,00: intensificări ale vântului în vest, sud şi est şi pe arii restrânse polei; ninsori însemnate cantitativ şi viscolite în zonele de munte, nordul şi centrul ţării), începând cu data de 02.12.2016, ora 10.00, până la remedierea situaţiei şi asigurarea traficului în condiţii de siguranţă pentru conducătorii auto.


Rugăm participanții la trafic să circule cu prudență, pe drumurile județene”, transmite Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat a Județului Caraș-Severin.

Și pe drumul de acces spre Muntele Semenic se circulă greu, din cauza viscolului. “Drumul este 50% practicabil, iar stratul de zăpadă măsoară între 30 și 40 de centimetri, pe unele porțiuni chiar mai mult”, a declarat plutonierul major Adrian Munteanu, de la Jandarmeria Montană Văliug.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.