3 Sud Est aniversează două decenii de activitate cu un concert special...

3 Sud Est aniversează două decenii de activitate cu un concert special la Timişoara. Vezi când are loc VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
3 Sud Est va efectua un turnei naţional cu ocazia împlinirii a 20 de ani de existenţă,

Binecunoscuta formaţie românească 3 Sud Est va efectua un turnei naţional cu ocazia împlinirii a 20 de ani de existenţă, oprirea locală a acestuia fiind programată pentru data de 25 februarie la clubul Vibe.

Formaţia alcătuită din Laurenţiu Duţă, Viorel Şipoş şi Mihai Budeanu a luat naştere în 1997. După un deceniu de activitate, formaţia s-a desfiinţat în anul 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014, odată cu lansarea unui nou single – „Emoţii” 3 Sud Est a fost una dintre cele mai de succes formaţii româneşti, membrii ei fiind supranumiţi „Regii muzicii dance“.


În primii ani de la fondare formaţia a bătut mai multe recorduri la capitolul de vânzări: 800.000 de casete audio şi CD-uri vândute în toată ţara. Discul 3 Sud Est, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio, şi în 6.000 de exemplare pe CD. Printre cele mai cunoscute melodii ale formaţiei se numără „Ai plecat“, piesa prin care şi-au definit stilul caracteristic, „De ziua ta”, dar şi „Amintirile“, cea mai de succes piesă a celor trei.

Anul trecut trupa a lansat videoclipul piesei „Cine esti?”, ce subliniaza contrastul dintre zi şi noapte, care a fost filmat pe bulevardele din Bucureşti. Single-ul „Cine esti” este compus de către Laurentiu Duţă şi Alex Pelin, iar versurile sunt scrise de către Laurenţiu Duţă, Alex Pelin, Viorel Sipoş şi Mihai Budeanu. „În 2017 împlinim 20 de ani de la înfiinţare, prin urmare, pe 20 ianuarie, pornim în turneul aniversar #3SudEst20, Live, alături de band-ul nostru! Abia aşteptăm să ne vedem în oraşul vostru!“, au transmis membrii formaţiei.

Foto: Codrin Roibu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.