Accident grav într-o intersecție din Timișoara. Vezi ce s-a întâmplat cu un...

Accident grav într-o intersecție din Timișoara. Vezi ce s-a întâmplat cu un BMW și alte două mașini

1
DISTRIBUIȚI

După-amiază cu peripeții pentru o tânără de 26 de ani din Timișoara. Femeia circula la volanul unui Volkswagen, pe strada Sever Bocu dinspre I.I. de la Brad, când la intersecția cu calea Lipovei nu a acordat prioritate de dreapta unui Mercedes care circula regulamentar din sens opus iar autoturismele s-au ciocnit. Impactul a fost atât de violent încât mașina tinerei a fost proiectată într-un BMW care aștepta la semafor.

În urma accidentului femeia de 26 de ani a fost rănită.


Tânăra a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit pe numele șoferiței un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Traficul în intersecție a fost îngreunat.

1 COMENTARIU

  1. Aveti o absesie cu bmw-urile. Daca e accident intre dacii nu e demn de atentia voastra. Pana si articolele care trebuie sa fie obiective si sa informeze au ajuns sa fie sortate pe criterii de fitze. Mai lasati-l incolo de bmw ca in tarile civilizate e o masina care trece neobservata, sau cel mult irita. Numai noi facem din marca asta vedeta chiar si in stirile despre accidente. Ce importanta are ce masina a fost lovita si ca a fost bmw? Cum se simte femeia? Ati fost la spital? Ce s-a intamplat de a pierdut controlul masinii? Etc?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.