Accident GRAV în Timiş: trei persoane în spital după ce două mașini...

Accident GRAV în Timiş: trei persoane în spital după ce două mașini s-au ciocnit frontal FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1460834278">

Accident grav în această dimineaţă pe DN 59, care leagă Timişoara de vama Stamora-Moraviţa: trei persoane au ajuns la spital după ce două maşini au intrat în coliziune.

La faţa locului au intervenit echipaje de la Pompieri, Poliţie, Ambulanţă şi SMURD. Una dintre victime a fost blocată în maşină însă pompierii au scos-o imediat. Toate cele trei victime au fost preluate de medici şi duse de urgenţă la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Accidentul a avut loc în zona localităţii Pădureni, aflată la aproximativ 25 de kilomteri de Timișoara, iar traficul în zonă a fost perturbat.

 

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Potrivit poliţiştilor, şoferul unui Nissan care circula dintre Timişoara înspre Jebel, a pierdut controlul volanului la un moment dat şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal un Opel Corsa care circula regulamentar. În urma impactului, Nissan-ul a ricoşat într-un Audi. Şoferul din Nissan, conducătorul auto din Opel, dar şi pasagerul au fost răniţi. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Mai jos puteți vedea o galerie foto cu imagini trimise de un cititor PRESSALERT.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.