Accident în lanț pe autostrada A1, în Vama Nădlac. Vezi care a...

Accident în lanț pe autostrada A1, în Vama Nădlac. Vezi care a fost cauza coliziunii FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1519282932">

Mai multe mașini au fost implicate într-un accident rutier pe autostrada A1, chiar în punctul de trecere a frontierei de la Nădlac.

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că, în această dimineață, în jurul orei 9.30, pe autostrada A1, la intrarea în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II (kilometrul 584), pe sensul către Ungaria, se circulă momentan doar pe banda de urgenţă, din cauza unei tamponări în care au fost implicate trei autoturisme. Zona de vest a țării a fost acoperită în această dimineață de o ceață deasă, în multe zone semnalându-se și depunerea de chiciură.

„Cauza probabilă a fost nepăstrarea distanţei de siguranţă între autovehicule. Maşinile avariate sunt imobilizate pe banda doi şi parţial pe banda unu. Urmează ca în scurt timp să fie scoase în parcarea aflată în afara autostrăzii, după care traficul va reveni la normal”, mai spune comunicatul autorităților.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE La fața locului a fost trimisă o ambulanță SMURD, pentru siguranță, însă din fericire niciunul dintre cei implicați în accident nu a fost rănit.

Sursa foto: aradon.ro

1 COMENTARIU

  1. E simplu, vina este a stimabilului conducator de frod, cel care nu a adaptat viteza la conditiile metep ( ceata) si la limita existenta ( 40/h). Ce se intampla daca erau copiii sau alte persoane adulte pe bancheta din spate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.