ACS Poli, învingătoare cu un lot SUBȚIAT în testul cu Giarmata. Ce...

ACS Poli, învingătoare cu un lot SUBȚIAT în testul cu Giarmata. Ce jucători s-au alăturat listei indisponibililor

1
DISTRIBUIȚI
Cristi Bărbuț

Timișorenii și-au trimis până la urmă echipa a doua la Balmazujvaros, în Ungaria, echipa cu care era anunțat inițial testul de azi. ACS Poli a întâlnit în schimb, pe același sintetic de la Baza 2, încă o divizionară C, CS Millenium Giarmata. Gazdele din Liga I s-au impus cu 4-0 (1-0), rezultatul mare conturându-se după o oră de joc ceva mai ”închisă”.

Revenit în echipă, Octavian Drăghici a deschis scorul după doar 11 minute de joc în urma unui corner executat de Doman. Millenium Giarmata, practic fără atacant de meserie, a rezistat apoi timp de 57 de minute atacurilor gazdelor, uneori destul de previzibile. Croitoru a făcut 2-0 dintr-o lovitură liberă, fază la care mingea a lovit și bara înainte de a intrat în poartă. Apoi, cu 13 minute înainte de final Doman a transformat o lovitură de pedeapsă obținută de Drăghici în duel cu Marinca, după ce cel din urmă a respins în față un șut al executantului penalty-ului. Drăghici, cu capul, tot bară-gol, a stabilit scorul final în minutul 86.

ACS Poli obține o nouă victorie, dar numele adversarilor bătuți în amicale nu spun mare lucru în raport cu duelurile care-i așteaptă pe timișoreni în campionat. Cu excepția remizei de la Subotica, timișorenii mai au o singură ocazie de a întâlni o prim divizionară în teste, marți pe terenul lui Honved.

ACS Poli Timișoara: Straton (Smaranda) – Străuț (Haruț), Cânu (Neagu), Bocșan, Șeroni (Novak) – Artean – Bărbuț (Popovici), Šoljić, Croitoru (Bîrnoi), Doman – Drăghici. Antrenor: Ionuț Popa.

CS Millenium Giarmata: R. Miklos – Soare, Maghici, R. Artimon, Ștefănescu – Domșa – S. Stoica, Corlățeanu, Fl. Olariu – Ghighilicea – Pricop. Au mai intrat: Marinca – M. Olariu, Cohuț, Mandachi, Ciobănică, D. Codrea. Antrenor: Răzvan Leucă.

Numărul accidentaților, în creștere

Astăzi bănățenii au avut din nou probleme de lot.


Doar 17 jucători au fost apți, în timp ce portarul Curileac nu a fost ”selecționat”. ”Am socotit că e prea obositor să facem două drumuri în trei zile. Adversarul mai mult s-a apărat, nu am reușit să jucăm pe apărare cum ne-am fi dorit. Dar a fost un antrenament bun. Trebuie să punem la punct pregătirea fizică. Sper ca marți în Ungaria să avem parte de un teren bun și se știe că ei joacă mai dur, vom vorbi înainte să nu intrăm așa tare. Avem șapte accidentați”, a declarat Ionuț Popa.

Poparadu, Scutaru, Pedro Henrique (din nou cu probleme la genunchi), Vasi, Mailat (întindere), Fucek (contuzie gambă) și Ignea sunt în acest moment numele pe care Popa nu se poate baza. Griji mari există în privința lui Cristian Scutaru. ”Suntem îngrijorați de rezultatul RMN-ului pe care îl așteptăm. Am vorbit cu doctorul să găsim o metodă. Ne-am gândit la sârboaica Marijana, care are metodele ei …și asta costă”, a conchis Popa.

Timișorenii nu mizează în continuare nici pe juniorii Sântean și Sorescu, ”nu știu să fie noutăți, sunt jucători de perspectivă, au debutat în Liga I, dar nu trebuie să punem căruța înaintea calului – să semnezi doar dacă joci, mi se pare absurd”. Cât despre ultimul zvon apărut după transferul lui Adrian Popa în Anglia, cum că mijlocașul de bandă al timișorenilor, Cristi Bărbuț, ar fi din nou în atenția Stelei, tehnicianul a negat că ar fi auzit de vreo discuție în acest sens.

 

1 COMENTARIU

  1. pe Scuti poti sa-l uiti, e permanent accidentat, a terminat-o cu fotbalul. asa le trebuie daca nu-si iau un fundas central mai acatarii care tine macar 10 etape. dupa doua etape va incepe si Cinu sa schioapete, ca de obicei si vom juca cu Bocsan si Seroni, daca tin si ei. o sa ne trezim fara fundasi centrali in meciuri importante. cum sa joci pe contraatac, pe aparare, cum zice Popa fara fundasi centrali, ciudata strategie.
    nici cu judecata TAS nu-s prea optimist. nu cred ca elvetienii se vor baga in hatisul de regulamente rominesti in care in fiecare scrie altceva. astea-s facute sa poti dribla orice lege nu ca sa se tina careva de ea. rominia tara tuturor posibilitatilor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.