Numărul despărțirilor a crescut la ACS Poli. Adrian Neaga așteaptă răspunsul unui...

Numărul despărțirilor a crescut la ACS Poli. Adrian Neaga așteaptă răspunsul unui ”număr 10” din Portugalia. Ce ”trialist” ar putea fi păstrat

0
DISTRIBUIȚI
Rică Neaga, prezentat la Timișoara, alături de jucătorul Fabian Lokaj

Încă doi jucători o vor părăsi sigur pe ACS Poli. Timișorenii s-au despărțit oficial de Cătălin Vădrariu și se aștepta de asemenea azi semnătura lui Cătălin Vraciu pentru rezilierea contractului. Până acum bănățenii au un singur nume nou pe lista pentru cantonamentul de la Poiana Brașov, cel al senegalezului Mediop Ndiaye, de la Ripensia. Managerul sportiv Adrian Neaga spune că principala țintă a iernii e un tânăr mijlocaș din eșalonul secund portughez.

După Lokaj (foto, stânga), Roșu și Cârstocea, conducerea lui ACS Poli mai renunță la doi jucători, fără a aduce deocamdată nimic concret în loc. ”Au plecat înainte de terminarea anului. Și-au reziliat contractele. La Roșu noi am luat decizia. La Cârstocea a fost dorința lui, a avut și ofertă din altă parte, noi ne doream să-l ținem. Lokaj a fost primul plecat. Azi am semnat rezilierea cu Vădrariu și Vraciu. Novak e pe lista celor care vor pleca în cantonament. Singurul care va mai pleca e Vraciu, încă nu semnase rezilierea”, a declarat Adrian Neaga, în cadrul emisiunii ”Divizia locală” de la Digi 24 Timișoara.


Dacă în cazul lui Cârstocea se vorbea de o revenire la Viitorul, Vraciu e dorit de Foresta în Liga a II-a.

La capitolul veniri s-a vorbit multe de Bănel Nicoliță, dar deocamdată primul nume concret e cel al lui Mediop (25 de ani), o decizie în privința atacantului Ripensiei va fi luată după stagiul centralizat care începe mâine. ”Pot să spun doar de Mediop, că va merge cu noi în cantonament. Vom decide apoi. Se pare că am găsit portița în regulament să-l legitimăm. Pentru că noi nu putem semna extracomunitari, dar el a jucat în ultimul an în România, astfel că se poate”, a spus Neaga pentru sursa citată. Acesta a spus că a mai vorbit cu Alexandru Răuță și Lucian Sânmărtean, ambii de la Pandurii, dar situația financiară nu permite aducerea lor, mai ales că cel din urmă are ofertă din zona Golfului.

ACS Poli așteaptă în paralel răspunsul unui jucător din Liga a II-a portugheză. ”Mi-a zis Ionuț Popa pozițiile pe care are nevoie de jucători. Cred că singura venire va fi un număr 10 din Portugalia… Nu e puțin pentru că nucleul de bază a rămas. Are 23 de ani, e din Liga a II-a, dar a jucat în 16 meciuri din 16 în turul de campionat. E un jucător tânăr, pe astfel de jucători ne bazăm. Îi propunem un contract pe un an și jumătate”, a adăugat Adrian Neaga. Acesta s-a consultat în privința lusitanului cu primarul Nicolae Robu la meciul de baschet de ieri (foto, jos).

Conducătorul grupării din Liga I a vorbit și despre grijile financiare: ”Respirăm prin tranșa a doua din drepturile TV. Când va veni se vor plăti două salarii”. În timp ce ”pe 12 ianuarie vom avea un răspuns în privința celor opt puncte (n.r. depunctarea legată de neîndeplinirea baremului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.