ACS Poli a realizat primul transfer al iernii. Cine e închizătorul croat...

ACS Poli a realizat primul transfer al iernii. Cine e închizătorul croat care s-a alăturat echipei pregătite de Ionuț Popa VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Josip Soljic Foto: fotbal.regionycr.cz

ACS Poli a făcut prima mutare din această pauză competițională după revenirea echipei din cantonament. Croatul Josip Šoljić, de la Inter Zapresic, a semnat astăzi un contract valabil pe un an și jumătate cu timișorenii. Noua achiziție evoluează pe postul de mijlocaș defensiv, dar poate fi folosit și în centrul apărării.

Soljic (29 de ani) e prima sosire înregistrată de timișorenii din Liga I în această iarnă. Mijlocașul croat a evoluat în toamnă în 14 jocuri pentru NK Inter Zapresic, în prima ligă croată, și în alte trei în Cupa Croației, fără a marca vreun gol. El a mai evoluat de-a lungul carierei la grupări precum NK Lucko, Milsami Orhei (Moldova), Zbrojovka Brno (Cehia) și NK Zagreb.

Josip Soljic a semnat azi cu timișorenii.


Foto: ACS Poli / Facebook

Conducerea lui ACS Poli anunța că negociază cu trei jucători din Portugalia, care ar urma să fie mai întâi testați de Ionuț Popa.

Mâine, gruparea bănățeană dispută primul test al iernii, cu Național Sebiș, partidă mutată pe ”sinteticul” de la Baza 2 a Politehnicii, de la ora 13.30. Inițial jocul trebuia să aibă loc în deplasare. Între timp, ACS Poli a aflat oficial și data de disputare a primului joc oficial din 2017. Meciul cu Gaz Metan, de pe teren propriu, din runda 22, va avea loc luni, 6 februarie, de la ora 20.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.