ASU Politehnica a bifat primul transfer al iernii. Alb-violeții au împrumutat un...

ASU Politehnica a bifat primul transfer al iernii. Alb-violeții au împrumutat un mijlocaș de la concitadina Ripensia

0
DISTRIBUIȚI
Adrian Ungureanu

ASU Politehnica a oficializat în această după amiază prima sosire a iernii. Mijlocașul Adrian Ungureanu se alătură ”Băieților în ghete” sub formă de împrumut de la FC Ripensia Timișoara. Alb-violeții negociază în continuare cu trei jucători care au experiența eșaloanelor superioare.

Adrian Ungureanu (27 de ani) e prima venire înregistrată de gruparea timișoreană de Liga a II-a în această iarnă.


Mijlocaș lateral ofensiv, acesta a evoluat în toamnă în 12 partide pentru Ripensia în Liga a III-a, reușind să marcheze trei goluri. Ungureanu a jucat timp de o decadă la nivelul eșalonului terț. A făcut-o pentru grupări precum Alto Gradimento Albina, Viitorul Sânandrei, Viitorul Constanța, Prahova Tomșani, Fortuna Brazi, CS Ineu, Fortuna Poiana Câmpina și Mama Mia Becicherecu Mic.

”M-am înțeles cu președintele Ripensiei, Radu Ienovan. Eu sunt prieten foarte bun cu el, am fost colegi de echipă la nivel de juniori, și avem o relație bazată în primul rând de respect. Tocmai am bătut palma cu dânsul pentru Adrian Ungureanu, care va veni la noi împrumut pentru o jumătate de an”, a declarat managerul sportiv al Politehnicii, Marius Cociu, pentru druckeria.ro.

Interesant e că azi Ungureanu se prezintă la reunirea Ripensiei, programată în Ciarda Roșie, urmând însă ca de mâine să se alăture lotului pregătit de Sorin Brîndescu. Conform aceleiași surse ASU Poli va înregistrat probabil mâine al doilea transfer. Celelalte trei nume dorite de alb-violeți fiind jucători care au inclusiv experiența Ligii I. La reunirea ”Băieților în ghete” din această dimineață singurele noutăți erau jucătorii aflați în probe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.