ASU Politehnica și-a stabilit lotul pentru cantonamentul de la Băile Herculane. Ce...

ASU Politehnica și-a stabilit lotul pentru cantonamentul de la Băile Herculane. Ce jucători au fost păstrați și la cine s-a mai renunțat

0
DISTRIBUIȚI
Portarii Gârlea și Iordache sunt noutățile din lotul alb-violet Foto: Politehnica Timișoara / Facebook

Misiune dificilă pentru antrenorul Sorin Brîndescu și stafful său. Tehnicianul lui ASU Politehnica a decis cei 20 de jucători care vor pleca luni în stagiul centralizat din județul Caraș-Severin. Dintre jucătorii în probe au fost păstrați doar portarii Paul Iordache și Victor Gârlea, în timp ce din lotul vechi s-a mai renunțat la nu mai puțin de patru jucători.

”Principalul” lui ASU Poli a anunțat decizia finală după jocul școală programat în această dimineață la Baza 2 a Politehnicii. Dintre toți cei zece jucători testați, inclusiv sârbii Miroslav Radak (Borca, Serbia 2) și Adreja Lazovic (Jagodina, Serbia 2), au fost păstrați doar portarii Paul Iordache (24 ani) și Victor Gârlea (21 ani).


Ambii cu junioratul făcut la FC Politehnica, primul făcând parte chiar din lotul mare în perioada Marian Iancu. Timișorenii nu au reușit deocamdată să ”acopere” complet buturile prin aducerea unui ”veteran”. Din lotul pentru primăvară fac parte și achizițiile Ioan Mera și Adrian Ungureanu.

”Probabil săptămâna viitoare vom mai avea un jucător nou în cantonament. Pe postul de mijlocaș. Aveam nevoie de patru jucători, trei sunt, al patrulea ar fi fost un portar, am avut discuții cu doi portari experimentați Nu am reușit să-i transferăm așa că rămânem cu acest lot. Azi mă bazez pe cei trei, nu exclud venirea unuia cu experiență, dar momentat nu”, a spus Sorin Brîndescu.

Lotul lui ASU Politehnica Timișoara pentru cantonament arată în felul următor: Gakos, Gârlea, Iordache – Motreanu, Mera, Gălan, Telescu, Bilia, Taub, Stancu, Teuț, Ungureanu, Birău, Țugui, Ghinescu, Blănaru, Bădăuță, Neamțu, Vucea, Giuricici.

Todorov și Niță, printre jucătorii OUT

Poate cele mai grele decizii au fost luate în privința despărțirilor. Cel mai mult surprinde plecarea lui Miodrag Todorov, împrumutat de la ACS Poli. ”Din păcate sunt jucători la care am renunțat. Nu am ce să le reproșez, au muncit. Dar momentan randamentul lor nu a fost cel la care ne așteptam. Stefanovici, Todorov, Băban, Niță, nu vor mai face parte din lot. Dar majoritatea sunt cu potențial. Ne dorim să aibă meciuri în picioare, să progreseze”, a adăugat Brîndescu. Cu această decizie ASU Poli a ajuns la nu mai puțin de nouă plecări în această iarnă. Alin și Dan Constantinescu, Mitrea, Dănăricu și Mărgărit, fiind celelalte despărțiri.

ASU Poli pleacă luni în cantonamentul de la Băile Herculane, locație unde echipa se va pregăti în regim ”spartan” cu câte două antrenamente pe zi până în data de 2 februarie. Nu e exclus un amical cu Viitorul Caransebeș (L4) la întoarcerea spre Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.