Reunire fără noutăți spectaculoase la ASU Politehnica. Ce jucători au sosit în...

Reunire fără noutăți spectaculoase la ASU Politehnica. Ce jucători au sosit în probe și care sunt țintele de transfer ale alb-violeților FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Reunire la ASU Poli

Numele cu adevărat grele se lasă așteptate la ASU Politehnica. ”Băieții în ghete” s-au reunit cu mai multe certitudini la capitolul plecări, dar și cu nu mai puțin de opt ”trialiști”. Mulți dintre ei fiind tineri din zonă. Gruparea pregătită de Sorin Brîndescu ar putea primi însă în următoarele zile întăriri chiar din Liga I, existând negocieri cu patru jucători importanți.

ASU Poli a avut la reunire opt nume noi, deocamdată în probe: portarii Victor Gârlea (21 ani, ultima dată la Brăila) și Paul Iordache (24 ani, Lugoj), respectiv jucătorii de câmp Claudiu Ghighilicea (atacant 2, 23 ani, Giarmata), Alin Pricop (fundaș central, 18 ani, Becicherecu Mic), Darius Grega (21 ani, mijlocaș stânga, ASV 13 – Austria L5), George Cornea (fundaș stânga, 21 ani, Oșorhei), Cristian Simionov (mijlocaș central, 20 ani, Hunedoara) și Cristian Cioran (mijlocaș stânga, 24 ani, Astra II).

În funcție de negocierile cu jucătorii doriți ASU Poli ar putea opta pentru unii dintre ei. Până acum certe sunt plecările lui Mitrea, A. Constantinescu, D. Constantinescu, Dănăricu și Mărgărit, cu posibilitatea însă ca ultimul să revină. ”Sperăm să fi acumulat în această vacanță energia necesară și plăcerea de a juca din nou fotbal și de a ne antrena. Ne așteaptă o perioadă destul de grea. În care trebuie să pregătim acest retur care este greu și decisiv pentru noi în realizarea obiectivului. Fiecare plecare e un caz aparte, cu Dănăricu și Mărgărit așa a fost înțelegerea cu Pandurii, de randamentul lui Mitrea nu era nicicare mulțumit, nici el, frații Constantinescu și-au arătat intenția de a plecat în Germania. Ne-a luat prin suprindere plecarea lor dar nu știu dacă ne complică situația. Vom găsi soluții și vom arăta că nu e nicio pierdere, nu vreau să-i jignesc, ne-au ajutat, dar putem găsi solușii care să-i înlocuiască cu brio. Sâmbătă vom face un joc-școală și vom anunța lotul cu care vom pleca în cantonament. Postul de portar a fost deficitar și mai sunt piste pe care le urmărim”, a declarat Sorin Brîndescu, tehnicianul lui ASU Poli.

Au fost și absențe notabile la prima sesiune de pregătire: Blănaru (învoit), Bădăuță – afectat de o pneumonie – și Giuricici (examen).

Patru nume importante pe listă

ASU Poli se află în negocieri cu patru jucători care ar putea schimba fața echipei.


E vorba de un portar, un fundaș central, un mijlocaș stânga și un mijlocaș central. Oficialii echipei nu au dat nume. ”Ne dorim patru jucători, cu care încă nu am bătut palma, dacă reușim sunt exact ce ne trebuie nouă și va fi altceva. Dacă nu, vom căuta soluții. Sâmbătă anunț un lot de 20-21 jucători, care va pleca la Herculane. După perioada grea din tur am ajuns la concluzia că sunt prea mulți jucători, i-am rotat și erau nemulțumiți. Cu un lot redus putem aborda mai bine returul”, a mai spus Brîndescu. ASU Poli va efectua un cantonament la Băile Herculane în perioada 23 ianuarie – 2 februarie.

”Discuțiile sunt avansate, acum câteva zile puteam să spun că suntem foarte aproape cu portarul, din păcate e ceva mai complicat, dar nu renunțăm, vom mai discuta. Sunt jucători cu experiență de Liga I, tocmai de aceea e mai greu. Avem și doi jucători din Serbia, un fundaș central și un atacant, care vor fi prezenți după masă pentru că nu aveau echipament la ei”, a explicat și Marius Cociu, managerul sportiv al clubului. ASU Poli și-i mai dorise pe postul de portar, printre alții, pe Zimmermann și Pap (ultimul a ajuns la ASA). Unul dintre mijlocașii vizați ar putea fi un jucător care nu a fost păstrat la Pandurii după ce a dat probe la gruparea gorjeană din Liga I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.