BC SCM Timișoara are un nou ”principal” după înfrângerea din Trivale. Cine...

BC SCM Timișoara are un nou ”principal” după înfrângerea din Trivale. Cine revine pe banca ”leilor”

0
DISTRIBUIȚI
Tudor Costescu

”Interimatul” lui Cristian Bota a durat doar două jocuri. BC SCM Timișoara va fi preluată de mâine de antrenorul Tudor Costescu, tehnician care a mai activat la bănățeni în sezonul 2013-14.


Decizia a fost luată după ce ”leii” au fost învinși ieri la scor, 73-94, de către BCMU Pitești în runda a 16-a a Ligii Naționale.

O victorie și o înfrângere e bilanțul lui Bota ca ”prinicipal” la BCT în acest sezon. Conducerea clubului a hotărât o nouă modificare a staffului după eșecul de la Pitești. Noul antrenor e Tudor Costescu, care îi va pregăti pe ”lei” până la finele sezonului. Cristian Bota rămâne parte din staff, ca ”secund” alături de Nenad Markovic. Iar Tiberiu Puta va fi în continuare preparatorul fizic al echipei.

Cu Bota pe bancă după despărțirea de Nenad Mandic BC SCM Timișoara a câștigat un meci important, cel cu Steaua, și a pierdut ieri la Pitești.

Au acuzat probleme medicale

Pentru eșecul din Trivale BCT-ul a acuzat și o serie de probleme. Georgian Păun a fost afectat de o răceală puternic și nu a jucat, în timp ce alți componenți au intrat în teren nerefăcuți total.

În următorul joc, primul de la revenirea lui Costescu pe bancă, ”leii” primesc replica lui BC Mureș Tg. Mureș pe teren propriu, duninică, de la ora 20.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.