BC SCM Timișoara și-a încheiat seria pozitivă cu un eșec SEVER la...

BC SCM Timișoara și-a încheiat seria pozitivă cu un eșec SEVER la Pitești. Ce loc ocupă acum ”leii” în Liga Națională

0
DISTRIBUIȚI
Seară nefericită pentru Jeremic și compania

”Leii din Banat” au suferit o înfrângere dură în județul Argeș după o serie de trei victorii consecutive în Liga Națională. BC SCM Timișoara a cedat cu 73-94, pe terenul vecinei de clasament BCMU Pitești. Acesta e totodată primul eșec al alb-violeților după plecarea tehnicianului Nenad Mandic și ”instalarea” lui Cristian Bota în postura de antrenor principal.

Piteștenii s-au impus cu 22-16 în primul sfert.


Jocul a fost apoi destul de echilibrat. În două rânduri golgheterul Mladen Jeremic a oferit iluzia revenirii, apropiindu-și echipa la două, respectiv un punct. Diferența de șase puncte s-a menținut însă la pauză. În sfertul 3 însă piteștenii au reușit să se desprindă. Ultimele zece minute au fost începute de BCMU Pitești cu +12 pe tabelă iar ecartul a început să se mărească. Timișorenii au ratat numeroase aruncări pe final, ușurându-i misiunea lui Gabric și compania. Cu cinci minute înainte de final s-a înregistrat maximul de puncte în favoarea gazdelor (85-61), în urma coșului marcat de Stăncuț.

Tomislav Gabric, cu 28 de puncte, a fost coșgheterul partidei. Cel mai bun marcator al BCT-ului a fost astăzi Octavian Popa-Calotă, cu 21 de puncte, el a fost urmat în ordinea punctelor realizate de colegii: Jeremic (18 pt.), Komatina (13), Rambo (9), Flowers (7), Diaz (3) și Andrieș (2).

În urma acestui eșec bănățenii au fost depășiți de trupa din Trivale în clasament, ”leii” ocupând acum locul 6 cu 23 de puncte. În următoarea rundă, a 17-a, BC SCM Timișoara primește vizita Mureșului Tg. Mureș (22 pt.), o altă ”vecină” de clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.